Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου για την εργασιακή εφεδρεία που προτείνει η κυβέρνηση για τον Δήμο




"κλεμμένο" από : www.aftodioikisi.gr

Μιχαλολιάκος: Δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς στον Πειραιά

«Τα σχέδια περί εργασιακής εφεδρείας στο Δήμο Πειραιά, δεν πρόκειται να περάσουν. Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει». Αυτό ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή τις δηλώσεις Κουκουλόπουλου για εργασιακή εφεδρεία στους δήμους.
«Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν επιδέχονται διάψευση: Σύμφωνα με τον Οργανισμό του δήμου, πριν από τις συγχωνεύσεις, οι θέσεις υπαλλήλων ήταν 3.176 (μόνιμοι και αορίστου χρόνου) και υπηρετούσαν μόλις 1507, άρα ήταν 1669 λιγότεροι. Σήμερα, με το νέο Οργανισμό που ψήφισε η δημοτική μας αρχή μετά τον "Καλλικράτη", οι θέσεις υπαλλήλων (μονίμων και αορίστου) είναι 2.874 και υπηρετούν 1.686. Άρα τα κενά οργανικών θέσεων φτάνουν τα 1.188», σημειώνει και επαναλαμβάνει:
«Ελπίζω η κυβέρνηση να φροντίσει να αποδώσει στο Δήμο Πειραιά, τα χρήματα που οφείλει μέσω των ΚΑΠ, αλλά και όσα χρωστάει στην πόλη ο ΟΛΠ, στηρίζοντας την προσπάθεια αναγέννησης του Πειραιά, μιας πόλης που επί δεκαετίες ήταν εγκαταλελειμμένη από την κεντρική εξουσία. Δήμος-εργαζόμενοι και δημότες είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας για έναν Πειραιά ελπίδας, ανάπτυξης και προοπτικής».

------------------------------------------------------
@ εδώ είναι ....


"timeo Danaos et dona ferentes"
  Β.Γ

δημοσίευσε ...