Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΕ - ΟΤΑ



Το πρόγραμμα των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η Ομοσπονδία μας στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 συνεχίζεται με : 


1.       ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 1 και 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011:
Αποχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων από κάθε υπερωριακή εργασία, με στόχο πάλι να μην λειτουργήσει καμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ διαμαρτυρόμενοι για τα δυσβάσταχτα μέτρα αλλά και για τις περικοπές που γίνονται στους εργαζόμενους οι οποίοι απασχολούνται Κυριακές και αργίες.

2.       ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011:
Προχωράμε με ευθύνη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων στην κατάληψη όλων των Δημοτικών Γκαράζ αλλά και των Χ.Υ.Τ.Α. με μοναδικό σκοπό την κλιμάκωση της αντίδρασή μας στα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης. Η κατάληψη πραγματοποιείται μέχρι την έναρξη της απεργιακής κινητοποίησης στις 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.


Η ενωτική, καθολική συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων πέρα από παρατάξεις, κόμματα, μικρές ή μεγάλες διαφωνίες απέναντι στην ακραία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που κατακλύζει την χώρα και τις ζωές των εργαζομένων είναι ιστορική ευθύνη ΟΛΩΝ μας.
Η οικονομική εξαθλίωση όλων μας, οι πενιχρές πλέον αποδοχές, η καταλήστευση των συντάξεων, ο εργασιακός μεσαίωνας ας γίνουν επιτέλους ο συνδετικός κρίκος μιας ΤΑΞΗΣ ανθρώπων, της εργατικής τάξης, που βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού και που δεν έχει πλέον άλλο δρόμο από το να διεκδικήσει την ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο αύριο… Γι’ αυτό ας βροντοφωνάξουμε ενωμένοι…


Ή ΕΜΕΙΣ… Ή ΑΥΤΟΙ… ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ !!!


δημοσίευσε ...