Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.-ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.





Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2011Αριθμ. Πρωτ.: 1119





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη συνεδρίασή της, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 και μετά από την για δεύτερη συνεχή ημέρα, μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε:

1.       Την προκήρυξη 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ κινητοποίησης για όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011. Κλιμάκωση και περιφρούρηση της απεργιακής κινητοποίησης, καταλήψεις όλων των Δημοτικών κτιρίων και κυρίως των Δημοτικών γκαράζ όλων των Δήμων της χώρας. Επισημαίνουμε πως η απεργιακή κινητοποίηση δεν αφορά τους εργαζόμενους που έχουν λάβει «τα φύλλα πορείας» της πολιτικής επιστράτευσης οι οποίοι έχουν την υποχρέωση να παρουσιαστούν, προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία.
2.       Την πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων σε όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία όπου θα ληφθούν αποφάσεις που θα εκφράζουν τις διαθέσεις των εργαζομένων για την πορεία των απεργιακών κινητοποιήσεων .
3.       Συμμετέχουμε (όσοι έχουν αποδεσμευτεί από τις Γενικές Συνελεύσεις) στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί με απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 11.00 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα.
4.       Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων της Περιφέρειας Αττικής την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 στις 4.00 μ.μ. στα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24-Αθήνα).
5.       Την σύγκλιση της  Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 στις 7.00 το βράδυ προκειμένου να εκτιμήσει τις διαθέσεις του κλάδου και να αποφασίσει για την πορεία των κινητοποιήσεων.

Στόχος της 24ΩΡΗΣ απεργιακής κινητοποίησης είναι η άμεση άρση της πολιτικής επιστράτευσης, αποτροπή κάθε ιδιωτικοποίησης καθώς και των απολύσεων μέσω της εφεδρείας στους Ο.Τ.Α.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
       Ο Πρόεδρος             Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος            Ιωάννης Τσούνης

------------------------------------------------------------------
Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2011
Αριθμ. Πρωτ.: 1118


Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
στην Περιφέρεια Αττικής
          


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
των ΜΕΛΩΝ των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 – 4.00 Μ.Μ.

Καλούνται όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής σε σύσκεψη την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 στις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Αθήνα).

Σκοπός της ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ είναι η συζήτηση και η ενημέρωση της Ομοσπονδίας για τις προθέσεις των εργαζομένων για την πορεία των απεργιακών κινητοποιήσεων. Υποχρεωτικά το κάθε Διοικητικό Συμβούλιο θα μεταφέρει στη σύσκεψη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Η μαζική συμμετοχή μας στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, οι μαζικές Γενικές Συνελεύσεις με την ενεργοποίηση όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μόνη απάντηση στην ανατροπή της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης, στην άρση της επιστράτευσης, την αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων και των απολύσεων μέσω της εφεδρείας στους Ο.Τ.Α.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

         Ο Πρόεδρος               Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος         Ιωάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...