Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ο Νίκος Χουντής στέκεται στο πλευρό της Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δ. ΑλίμουΜε την παρακάτω δήλωση ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής συμπαραστέκεται στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου Δήμητρα Δημητρίου στην «προσχηματική πειθαρχική δίωξη της» η οποία «αποτελεί καταφανέστατη συνδικαλιστική δίωξη, με στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων για να μην διεκδικούν τα αυτονόητα, τα νόμιμα δικαιώματά τους.» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Ενώ καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή για αυταρχική συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους αναφέροντας ότι, «Η αυταρχική συμπεριφορά, ο εκφοβισμός, η τρομοκράτηση των εργαζομένων από  τη Δημοτική Αρχή, δεν μπορεί να είναι το μέσο αντιμετώπισής τους.»
Συγκεκριμένα η δήλωση συμπαράστασης του ευρωβουλευτή της ΛΑΕ Νίκου Χουντή προς τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αλίμου αναφέρει:
Προς Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αλίμου
Δήλωση συμπαράστασης του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας
Νίκου Χουντή στην αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου
Η προσχηματική πειθαρχική δίωξη εργαζομένης-συνδικαλίστριας στο Δήμο Αλίμου από τη Δημοτική Αρχή, αποτελεί καταφανέστατη συνδικαλιστική δίωξη, με στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων για να μην διεκδικούν τα αυτονόητα, τα νόμιμα δικαιώματά τους.
Η αυταρχική συμπεριφορά, ο εκφοβισμός, η τρομοκράτηση των εργαζομένων από  τη Δημοτική Αρχή, δεν μπορεί να είναι το μέσο αντιμετώπισής τους.
Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στο δίκαιο αγώνα της εργαζόμενης-συνδικαλίστριας και στο Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου να υπερασπίζονται τα εργασιακά και συνδικαλιστικά τους δικαιώματα.
Ο Ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας
Νίκος Χουντής

Διαβάστε ακόμα:
ΑΔΕΔΥ: Με διώξεις τρομοκρατεί τους εργαζόμενους ο Δήμαρχος Αλίμου
Ο Δήμαρχος Αλίμου επιμένει στην τρομοκρατία και τις πειθαρχικές διώξεις

δημοσίευσε ...