Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ : Πανελλαδική σύσκεψη μελών των Δ.Σ.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 
Των Συλλόγων - Μελών της ΠΟΕ - ΟΤΑ την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στις 9.30 το πρωί στο ξενοδοχείο "NOVUS CITY HOTEL" (ΚΑΡΟΛΟΥ 23 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ - ΑΘΗΝΑ).
 



 
Αθήνα, 18 Ιουνίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 845
Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ των ΜΕΛΩΝ των Δ.Σ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 – 9.30 π.μ.


Καλούνται τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 στις 9.30 το πρωί στο Ξενοδοχείο «NOVUS CITY HOTEL» (Καρόλου 23 – Αθήνα – Πλατεία Καραϊσκάκη).

Σκοπός της Πανελλαδικής Σύσκεψης είναι η ενημέρωση και ο προγραμματισμός δράσης του κλάδου για την αντιμετώπιση της νέας επίθεσης στα δικαιώματά μας, της οικονομικής κατάρρευσης των Ο.Τ.Α. που βρίσκεται προ των πυλών αλλά και της οικονομικής εξαθλίωσης των εργαζομένων (δάνεια κ.λπ.).

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους ώστε ο κλάδος να προετοιμαστεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται και εντείνονται. Είναι στο χέρι μας να διαμορφώσουμε τις εξελίξεις όχι μόνο για τον κλάδο μας αλλά συνολικά για το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στο Δημόσιο.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


δημοσίευσε ...