Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Δημ. Αμαρουσίου : επιχειρούν να φιμώσουν συνδικαλιστές με ψεύδη και συκοφαντίες.

Με εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία και πρόσκληση για ανάκληση ψευδών δηλώσεων απαντά σε πρώτη φάση ο πρόεδρος εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Καλλιμάνης  εργάτης καθαριότητας , στην προσπάθεια σπίλωσης , συκοφάντησης και μείωσης της αξιοπρέπειας του από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη.
Η δημοτική αρχή Αμαρουσίου πλήρως ευθυγραμμισμένη στην «Γκεμπελίστικη» προπαγάνδα και υποταγμένη στην μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης και των δανειστών, χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές λοιδορίας και κατασυκοφάντησης σε όποιον αντιστέκεται και αντιδρά στην σφαγιαστική και αντεργατική εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων.
 

Προκειμένου η δημοτική Αρχή Αμαρουσίου να μπορεί να περνά τις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών του Δήμου με τη δημιουργία Κοιν. Σ. Επ. εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εργολάβων και με την αυστηρή καθοδήγηση του κατ’ επανάληψη ομοτράπεζου του Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Φούχτελ, δεν διστάζει να καταφέρεται με χυδαία ψεύδη εναντίων των συνδικαλιστών του Σωματείου και να μειώνει την αξιοπρέπεια τους, με σκοπό να τους απαξιώσει στα μάτια των εργαζομένων και της κοινωνίας.
 
Πρέπει να γνωρίζουν όμως οι μνημονιακοί υπηρέτες των δανειστών και του κεφαλαίου, ότι το συνδικαλιστικό κίνημα και το αγωνιστικό φρόνημα των συνδικαλιστών και των εργαζομένων δεν κάμπτεται και δεν φιμώνεται από τέτοιου είδους προπαγανδιστικές τακτικές που έρχονται από το παρελθόν και έχουν καταδικαστεί με αγώνες, τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από την κοινωνία.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
 
Νικολάου ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ του Βασιλείου, εργάτη καθαριότητας Δήμου Αμαρουσίου, κατοίκου Αγίας Παρασκευής, οδός Δημητρακοπούλου 15.
ΠΡΟΣ / ΚΑΤΑ Επαμεινώνδα ΓΑΡΔΕΛΗ του Αλεξάνδρου, δημοτικού συμβούλου και Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, κατοίκου Αμαρουσίου.

Όπως σας είναι γνωστό, εργάζομαι ως εργάτης καθαριότητας στον Δήμο Αμαρουσίου με σχέση αορίστου χρόνου και παράλληλα ασκώ συνδικαλιστικά καθήκοντα ως Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, έχοντας εκλεγεί στη θέση αυτή δύο φορές κατά τα έτη 2008 και 2012, καθώς και ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων στην Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΟΤΑ.
 
Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε την 12-11-2013, ενώπιον δημοτικών συμβούλων, δημοτών και δημοσιογράφων του τοπικού Τύπου που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση, προβήκατε σε ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις εναντίον μου με αποκλειστικό σκοπό την προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου.
 
Ειδικότερα, ισχυρισθήκατε για εμένα, εν γνώσει του ψεύδους και με πρόθεση συκοφάντησής μου, ότι κατά το χρονικό διάστημα που λάμβαναν χώρα κρίσεις υπαλλήλων του Οργανισμού Εργασίας του Δήμου ως πλεοναζόντων (περίοδος Μαΐου-Ιούνιου 2009) εγώ δήθεν σας ‘παρακαλούσα’ στο γραφείο σας για να μην κριθώ ως πλεονάζων, προκειμένου να παραμείνω ως εργαζόμενος στον Δήμο Αμαρουσίου.
 
Τα ανωτέρω, όπως άριστα γνωρίζετε, είναι παντελώς ψευδή καθόσον εγώ ουδέποτε παρακάλεσα και ουδέποτε ζήτησα οποιαδήποτε προνομιακή μεταχείριση για εμένα ούτε από εσάς ούτε από οποιονδήποτε άλλο που κατείχε ή κατέχει θέση εξουσίας στο Δήμο Αμαρουσίου.
 
Διαμαρτυρόμενος έντονα για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας, σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα τις ανωτέρω ψευδείς δηλώσεις σας τόσο με νέα δήλωση στην οποία θα προβείτε στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου και θα καταχωρισθεί στα πρακτικά του, όσο και με γραπτή δήλωσή σας που θα δημοσιευθεί με επιμέλειά σας στον τοπικό Τύπο.
 
Σε αντίθετη περίπτωση και προκειμένου να αρθεί κάθε τυχόν αμφισβήτηση, σας δηλώνω ότι θα στραφώ εναντίον σας ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, για το οποίο και ρητά επιφυλάσσομαι.

Μαρούσι, 15-11-2013
Ο Εξωδίκως Δηλών και Προσκαλών.

δημοσίευσε ...