Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Στον απόηχο του πανεργατικού συλλαλητηρίου υπό βρoχής...η μονταζιέρα του ΠΑΜΕ βρήκε θέμα

Είναι γνωστό σε όλους ότι μετά τις βουλευτικές εκλογές το ΠΑΜΕ κλιμάκωσε την επίθεση του απέναντι στις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. 

Όσο περνάει ο καιρός η επίθεση αυτή αποκτά χαρακτηριστικά μονομανίας, έντονου παροξυσμού επιτίθενται- συκοφαντεί- παραπληροφορεί και από χθες χρησιμοποίησε και την πρακτική της μονταζιέρας.

Σε ανακοίνωση που ανήρτησε στον 902.gr με τίτλο «μούσκεψε» η πορεία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ!, αφού ξεπέρασε με μια γραμμή την κριτική του απέναντι στην ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, έτσι για ξεκάρφωμα, στη συνέχεια με μια ολόκληρη ανακοίνωση λιβελογράφημα επιτέθηκε στις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για τη δήθεν απουσία της από την απεργιακή συγκέντρωση.

Το νέο στοιχείο εδώ είναι ότι αναβάθμισε σε τρόπους και μέσα τον συκοφαντικό και παραπειστικό του λόγο, χρησιμοποιώντας φωτογραφία μπροστά από την εξέδρα της ΓΣΕΕ με τρείς-τέσσερεις διαδηλωτές, κρύβοντας επιμελώς την εικόνα μιας μαζικής συγκέντρωσης κόντρα στον καιρό των εργαζομένων και των αριστερών οργανώσεων από το χώρο του Μουσείου και του Πολυτεχνείου. 

Από τη δική μας πλευρά το τελευταίο που θα μας ενδιέφερε είναι μια κοκορομαχία για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση δυνάμεων ανάμεσα στο ΠΑΜΕ και στη συγκέντρωση των συνδικάτων. 

Αν κάτι μας ενδιαφέρει όμως και εργαζόμαστε για αυτό είναι η ανάγκη της κοινής δράσης και της συνένωσης, σε ότι κινείται στο πεδίο των αγώνων και των κοινωνικών αντιστάσεων. 

Η λογική της κινηματικής μοναξιάς που το ΠΑΜΕ έχει επιλέξει εδώ και 12 χρόνια, από το αποτελέσματα είναι προδήλως σε λάθος γραμμή, δε διορθώνεται, ούτε επιβεβαιώνεται με την όλο και μεγαλύτερη κλιμακούμενη επίθεση σε βάρος των δυνάμεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς αλλά με τον επαναπροσδιορισμό της, κατανοώντας επιτέλους ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος.
7-11-2013

δημοσίευσε ...