Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Την «τιμητική» τους στα δικαστήρια έχουν οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α την Παρασκευή 6 Φλεβάρη

Εκτός από το 35μελές Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ που δικάζεται στην Αθήνα την Παρασκευή 6 Φλεβάρη για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Οκτώβριο του 2011, στη Θεσσαλονίκη «παίζεται» άλλο ένα έργο του αυταρχισμού και της ποινικοποίησης των αγώνων του εργατικού κινήματος ενάντια στη ασκούμενη νεοφιλελεύθερη πολιτική της απερχόμενης κυβέρνησης.

Ασκήθηκε έφεση σε αθωωτική πρωτόδικη απόφαση για τους τρεις συναδέλφους οι οποίοι πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις του κλάδου κατά 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης των Δημάρχων με τον Γερμανό εντεταλμένο Φούχτελ και οι οποίοι είχαν συλληφθεί και κατηγορηθεί για επεισόδια.
Η προσπάθεια της απερχόμενης υπόδουλης κυβέρνησης στις γερμανικές εντολές να ποινικοποιήσει τους αγώνες των εργαζομένων και χρησιμοποιώντας τη δικαιοσύνη ως εργαλείο για να κάμψει τη μαχητικότητα των εργαζομένων έπεσε στο κενό. Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται και δεν εκφοβίζονται.

Στάση εργασίας έχει προκηρύξει η ΠΟΕ – ΟΤΑ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα οι ανακοινώσεις της ομοσπονδίας αναφέρουν
Προκήρυξη της Στάσης Εργασίας και της κινητοποίησης στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ
Προκήρυξη της Στάσης Εργασίας και της κινητιποίησης στην Αττική ΕΔΩ

δημοσίευσε ...