Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Βόλος: Ο εκφοβισμός και η φίμωση δεν περνούν!

Με στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια Βόλου απαντούν οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. ν. Μαγνησίας στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης που επιχειρεί η Δημοτική Αρχή Βόλου κατά της προέδρου του Συλλόγου, που στόχο έχει την φίμωση και τρομοκράτηση των εργαζομένων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ          

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και ώρα 1.00 το μεσημέρι εκδικάζεται στο Πταισματοδικείο Βόλου η μηνυτήρια αναφορά δέκα(!) συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου με προεξάρχοντα τον αναπληρωτή του έκπτωτου Δημάρχου Θ. Θεοδώρου, κατά της Προέδρου του συλλόγου μας Θάλειας Στάχτου.

  Η μήνυση αυτή έρχεται σε συνέχεια της παραπομπής της με πειθαρχική δίωξη. Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των Δημοτικών Υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες. 

Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας και την Πρόεδρό του,   προκηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρείς (3) πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες, καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών στις 1.00 το μεσημέρι έξω από τα Δικαστήρια Βόλου.

Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.

            Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ!

                                           ΟΜΟΦΩΝΑ

                                ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

δημοσίευσε ...