Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.                        Αθήνα, 20 Ιουλίου 2011

                        Αριθμ. Πρωτ.: 737


                                              

                              Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-.Ο.Τ.Α. συμπαρίσταται στην κινητοποίηση που οργανώνεται από το Δήμο και τα Σωματεία Εργαζομένων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011.

Τα αιτήματα για αύξηση των επιχορηγήσεων του κράτους προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την υπεράσπιση του βιοτικού επιπέδου και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για την περιφρούρηση και διεύρυνση του Δημοσίου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών των  Ο.Τ.Α. καθώς και για την υπεράσπιση του Δημόσιου πλούτου της χώρας, είναι αιτήματα που αφορούν όλους τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α και την Ελληνική κοινωνία.

Τέλος η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, αλλά και των άλλων Σωματείων των Δήμων της Αττικής να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση  την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011, στις 10.30 το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27- Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα).


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...