Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Αγωνιστικό προσκλητήριο από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πρόσκληση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις δευτεροβάθμιες και πρωτοβάθμιες συνδικαλιστές οργανώσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για κοινή σύσκεψη την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας (Καρόλου 24 - πλατεία Καραϊσκάκη - Αθήνα - 3ος Όροφος) με θέμα τον προγραμματισμό δράσης σε κοινούς αγώνες και κινητοποιήσεις για το επόμενο διάστημα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο της απόφασή της να απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα για κοινή αγωνιστική δράση, για ενωτικούς και αποτελεσματικούς αγώνες, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η τρικομματική συγκυβέρνηση κλιμακώνει την επίθεσή της με το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ.), καλεί τις Δευτεροβάθμιες και Πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις σε σύσκεψη την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, στις 10.00 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα-3ος Όροφος).

Σκοπός της σύσκεψης είναι ο καλύτερος συντονισμός των συνδικαλιστικών οργανώσεων και ο προγραμματισμός δράσης σε κοινούς αγώνες και κινητοποιήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα. Όσο και αν η κυβέρνηση δείχνει σκληρή και αδιάλλακτη, στην πραγματικότητα φοβάται την αγωνιστική, ενωτική και μαζική αντίδρασή μας.

Γι’ αυτό, πριν αυτοί (συγκυβέρνηση και τρόικα) καταστρέψουν τη ζωή μας, πρέπει να οργανώσουμε τη δική μας αντίδραση για την ανατροπή των πολιτικών τους.

Για τον σκοπό αυτό ήδη η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει αποφασίσει την πραγματοποίηση ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, στις 11.30 το πρωί, στην Αθήνα (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) και πορεία στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Τη συμμετοχή τους καλούνται να προγραμματίσουν και άλλες κατηγορίες εργαζομένων του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

δημοσίευσε ...