Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Απολύονται 1.453 σχολικοί φύλακες – Να μην τους αφήσουμε!!!

«Μπήκε και τυπικά η σφραγίδα του ΑΣΕΠ με τους προσωρινούς πίνακες μετάταξης»
 
Την παραμονή στη διαθεσιμότητα 1.044 σχολικών φυλάκων και κατά συνέπεια την απόλυσή τους προβλέπουν οι προσωρινοί πίνακες μετάταξης που δημοσιοποίησε χθες το ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τους πίνακες, συνολικά 1.570 σχολικοί φύλακες κατέθεσαν αίτηση μετακίνησης, εκ των οποίων 526 μετακινούνται σε θέσεις υγειονομικού προσωπικού σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι 1.044 παραμένουν στη διαθεσιμότητα

Για τους τελευταίους, η παραμονή αυτή ισοδυναμεί με απόλυση, καθώς η 8μηνη διάρκεια της διαθεσιμότητάς τους λήγει σε 4 μέρες, στις 23 Μαρτίου. Στους απολυμένους προστίθενται ακόμη 409 σχολικοί φύλακες, οι οποίοι, σύμφωνα με το ΥΔΜΗΔ, δεν κατέθεσαν ποτέ αίτηση μεταφοράς, συμπληρώνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των 1.453 σχολικών φυλάκων, που απολύονται, σε σύνολο 1.979 που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, μετά και τις προβλεπόμενες από τον νόμο εξαιρέσεις.


Μετά την κατάθεση των προσωρινών πινάκων, θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση τις επόμενες μέρες των οριστικών πινάκων, που θα σημάνουν και τυπικά την απόλυση των 1.453 υπαλλήλων. Σημειωτέον, σύμφωνα με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ακόμη κι αν οι οριστικοί πίνακες δημοσιευθούν μετά τις 23 Μαρτίου, η διαθεσιμότητα παρατείνεται, καθώς εκδόθηκαν εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων οι προσωρινοί.
Πηγή : avgi.gr

ΟΛΟΙ την Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014, στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 1:00μμ και στη συνέχεια, στις 3:00μμ συγκέντρωση – συναυλία έξω από τη Βουλή, με σύνθημα «Υπερασπιζόμαστε τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά – όχι στις απολύσεις»
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!

δημοσίευσε ...