Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Η μετάφραση της πρότασης της Ελληνικής Κυβέρνησης προς τους ... «εταίρους»!

Το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής, στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των μελών και των φίλων της παράταξης, των συνδικάτων και των εργαζομένων, μετέφρασε το κείμενο της πρότασης της κυβέρνησης προς τους τοκογλύφους - δανειστές και τους λεγόμενους «εταίρους», εκτός από το Α κεφάλαιο που το «κλέψαμε», με την άδειά του, από ThePressProject.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα μέλη της Γραμματείας του ΜΕΤΑ Άρτας και της Γραμματείας του ΜΕΤΑ Υγειονομικών Βάσω Αμπελογιάννη και Βιβή Πασχάλη αντίστοιχα, οι οποίες μετέφρασαν για λογαριασμό της παράταξης το κείμενο της ελληνικής πρότασης!

 Το ΜΕΤΑ, οι εργαζόμενοι και το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα, πρέπει να παρέμβουν στις εξελίξεις, να απαιτήσουν να μη γίνει ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ από τα αιτήματα που διαμορφώθηκαν την τελευταία πενταετία, για την κατάργηση των μνημονίων και της εξάρτησης, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο των τραπεζών, για την επαναφορά, το βάθεμα και τη διεύρυνση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τη δίκαιη -υπέρ του λαού- ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου.

Η εργατική τάξη και όλο το λαϊκό κίνημα πρέπει να ξαναπιάσουν το νήμα των αγώνων και των ριζοσπαστικών αιτημάτων της προηγούμενης περιόδου, που εύστοχα είχαν συμπυκνωθεί στο σύνθημα «ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ», και από παρατηρητές των εξελίξεων να γίνουν οι βασικοί τους συντελεστές.  • ΕΔΩ ένα μέρος του μεταφρασμένου κειμένου σε μορφή .pdf (τελευταία ενημέρωση 7/6/2015, ώρα 23.25)
πηγή : ergasianet

δημοσίευσε ...