Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Λαμία: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε υπάλληλο καθαριότητας, γκάζωσε και έφυγε


Την άτυχη υπάλληλο στη συνέχεια χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο. Τον ασυνείδητο οδηγό αναζητά η Τροχαία. Στα Επείγοντα του νοσοκομείου τραυματισμένη η υπάλληλος του Δήμου
Εκτεθειμένοι διαρκώς στον κίνδυνο οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός των άλλων και την ασυνειδησία απρόσεκτων οδηγών που κυκλοφορούν στους δρόμους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport,
Η διπλή παράσυρση έγινε λίγο μετά τις 8:00′ το πρωί στην οδό Μητροπολίτη Δαμασκηνού, στο δρόμο από Παγκράτι προς Καλύβια. Το απορριμματοφόρο του Δήμου σταμάτησε κανονικά δεξιά οι δυο συνοδοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, πήραν να αδειάσουν τον κάδο ανακύκλωσης.
Την ώρα εκείνη ένα μικρό βανάκι, που κινούταν στην ίδια κατεύθυνσή με το απορριμματοφόρο, προσπαθεί να το προσπεράσει, αλλά χτυπάει τη γυναίκα υπάλληλο που άδειαζε τον κάδο και ήταν στην αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου. Στη συνέχεια την άτυχη γυναίκα χτυπάει και δεύτερο αυτοκίνητο, ένα αγροτικό που ακολουθούσε, ευτυχώς πιο ελαφρά στο χέρι.
Ο πρώτος οδηγός που είχε ένα μικρό βανάκι με ρίγες στο πλάι, μετά την παράσυρση πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, όπως είπαν στο LamiaReport, ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο συνάδελφός της, αλλά και ο άλλος οδηγός που ακολουθούσε.
Η τραυματισμένη υπάλληλος, περίπου 45 ετών, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η Τροχαία Λαμίας αναζητά τον ασυνείδητο οδηγό που μετά την παράσυρση εγκατέλειψε το θύμα και εξαφανίστηκε.


ΜΕΤΑ-ΟΤΑ: Χωρίς αυτό να αλλάζει κάτι στην σοβαρότητα του θέματος διατηρούμε την επιφύλαξη αν ήταν εργαζόμενη του Δήμου ή εργαζόμενη του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας στον οποίο έχει αναθέσει η Δημοτική Αρχή Λαμίας την αποκομιδή απορριμμάτων του Δήμου.

δημοσίευσε ...