Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Να εκδοθούν τα αποτελέσματα και να διορισθούν οι επιτυχόντες της 3Κ/2018 …. Χθες!!!


Τετάρτη 5/6/2019 Πανελλαδική Στάση Εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ από 8:00π.μ. – 12:00 μεσημέρι και συγκέντρωση στις 9:00π.μ. στον ΑΣΕΠ (Πουλίου 6 και Λεωφ. Αλεξάνδρας-Αθήνα)
Κανένας εφησυχασμός δεν μπορεί να υπάρχει από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και του προέδρου του ΑΣΕΠ για έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού της προκήρυξης 3Κ/2018 τις επόμενες ημέρες, άλλωστε πολλές φορές κατά το παρελθόν  παρόμοιες δεσμεύσεις τους δεν τις τήρησαν, φτάνοντας την κατάσταση στο οριακό σημείο που είναι σήμερα.
Η απάτη που έστησε η κυβέρνηση στους εργαζόμενους – συμβασιούχους με παρατάσεις, οι οποίοι ήταν αυτοί που σήκωσαν και το μεγαλύτερο βάρος του αγώνα το καλοκαίρι του 2017 αναγκάζοντας την κυβέρνηση να προχωρήσει στην πρόσληψη 8.166 εργαζομένων και που είδε η πλειοψηφία εξ αυτών τον εαυτό του εκτός διαγωνισμού, συνεχίστηκε με τον εμπαιγμό της αδικαιολόγητης καθυστέρησης έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων στους δεκάδες χιλιάδες υποψηφίους μέχρι και σήμερα.
Ακόμα καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει από την κυβέρνηση για το διάστημα που θα δημιουργηθεί μεταξύ της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων και του διορισμού των επιτυχόντων όπου οι δήμοι θα υποχρεωθούν, τόσο προεκλογικά όσο και εν μέσω καλοκαιριού, να μείνουν χωρίς προσωπικό εφόσον οι εργαζόμενοι με τους προσωρινούς πίνακες της 3Κ απολύονται την ημέρα της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων.  
Για μα μην χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι η έλλειψη προσωπικού από την πλειοψηφία των Δημάρχων για ιδιωτικοποιήσεις,
για να μην μετατραπούν οι εργαζόμενοι με τα προσωρινά αποτελέσματα και οι χιλιάδες υποψήφιοι της 3Κ όμηροι του δικομματισμού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ενόψει των εκλογών
και πολύ περισσότερο για να μην φτιαχτεί νέα  γενιά «παγωμένων» επιτυχόντων όπως την περίοδο 2008 – 2010,
το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους υποψήφιους της 3Κ/2018 να συμμετάσχουν στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ καθώς να δώσουν και δυναμικό παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9:00 το πρωί έξω από το κτήριο του Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6 και Λεωφ. Αλεξάνδρας-Αθήνα).
 ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ και

ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ  ΤΗΣ 3Κ/2018

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΜΕΤΑ-ΟΤΑ / Ιούνιος 2019
 η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ΕΔΩ



δημοσίευσε ...