Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλει την δημοτική αρχή Καβάλας

Με την παρακάτω ανακοίνωση η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλει τη δημοτική αρχή Καβάλας και ειδικότερα τον δήμαρχο κ. Κ.Σιμιτσή για την πρόωθηση των ιδιωτικοποιήσεων των υπηρεσιών του δήμου μέσω δημιουργίας Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων.
 Η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει
 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει με κατηγορηματικό τρόπο την πλειονότητα των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καβάλας και ειδικότερα το Δήμαρχο κ. Σιμιτσή Κωνσταντίνο οι οποίοι πιστοί στην μνημονιακή κατεύθυνση για υποκατάσταση των υπηρεσιών από Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) αποφάσισαν την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με Συνεταιριστική Επιχείρηση με αντικείμενο τον οδοκαθαρισμό.

Αποτελούν δε εξόφθαλμο παράδειγμα Δήμου που «χρησιμοποιεί» τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) προκειμένου να «αποφύγουν» τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. στις προεκλογικές προσλήψεις. Για μια ακόμη φορά «στου κασίδη το κεφάλι» κάνουν ρουσφετολογική πολιτική και διατηρούν το πελατειακό και κομματικό κράτος. Είναι δε ενδεικτικό της τακτικής τους και των προθέσεών τους πως η Διοίκηση του Δήμου δεν ενεργοποίησε έγκριση από το Μάιο για την πρόσληψη 66 εργατών 8μηνης διάρκειας και πλήρης απασχόλησης, προτιμώντας τις προσλήψεις με «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ» μέσω ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Αυτή την Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλουν!!! Του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας. Είναι αυτοί που χέρι-χέρι με την μνημονιακή συγκυβέρνηση ακρωτηριάζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θυσιάζουν τις υπηρεσίες της, στο βωμό των προεκλογικών τους ορέξεων.

δημοσίευσε ...