Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 1 – 2Ος ΟΡΟΦΟΣ ΝΙΚΑΙΑ 14/10/2010
ΤΗΛ/ΦΑΞ 2104900471
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1950

«Στην αρχή σε αγνοούν, στη συνέχεια γελούν μαζί σου, μετά σε πολεμούν και στο τέλος νικάς.» Γκάντι

Νικαιώτες –σες
Οι εργαζόμενοι του δήμου είναι για 14η μέρα απλήρωτοι….

Η διοίκηση του δήμου με μια πρωτοφανή αδιαλλαξία δεν ικανοποιεί τα οικονομικά αιτήματα των εργαζομένων και οδηγεί τους εργαζόμενους του δήμου στην ανέχεια και στην απελπισία!

Ο κ. Μπενετάτος κυνηγημένος από τα «φαντάσματα» του πολιτικού του φορέα χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους στα προεκλογικά του παιχνίδια!

Είναι κατάντημα από την πλευρά του κ. Δημάρχου και μέγιστο πολιτικό ολίσθημα να επιτίθεται σε εργαζόμενους τους οποίους αφήνει απλήρωτους αδιαφορώντας για τις οικογένειες τους…

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Μπενετάτος οφείλει την μισθοδοσία μας , τις υπερωρίες 9 μηνών της καθαριότητας , τις ασφαλιστικές εισφορές μας ( 1 εκ. ευρώ) , το ειδικό επίδομα αορίστου εδώ και 7 έτη(!!!) , τα αναδρομικά της πρώην ΔΕΤΕΟΠΑΝ , γάλατα 2 ετών και τρέχοντα γάλατα , μισθούς Αυγούστου-Σεπτεμβρίου στους εργαζόμενους των προσωρινά αορίστου χρόνου των Παιδικών Σταθμών , και τα χρήματα παροχών σε είδος του προσωπικού .

Η απερχόμενη δημοτική αρχή καθημερινά ρίχνει λάσπη στους εργαζόμενους αποδεικνύοντας ότι στην Νίκαια «νόμος είναι το δίκιο του Δημάρχου»…

Ας απαντήσει ο κ. Μπενετάτος γιατί δεν καταβάλλει σήμερα κιόλας τα χρήματα (750000 ευρώ) που έχει σε λογαριασμό της Εμπορικής τράπεζας στην οδό Κοραή στην Αθήνα;

Ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να επιβάλλει την εικόνα του «κατατρεγμένου κομμουνιστή» με το έτσι θέλω και να παίξει βρώμικα εκλογικά παιχνίδια στην πλάτη των οικογενειών και των παιδιών μας.

Αποκρύπτει φυσικά την πρόσφατη κατάσχεση ακινήτου από ιδιώτη που ο ίδιος δεν έκανε το παραμικρό για να προστατεύσει την περιουσία του Νικαιώτικου λαού…

Την ίδια στιγμή με κομματικούς μηχανισμούς βρίζει τους εργαζόμενους σε καθημερινή βάση που διεκδικούν απλώς τα δεδουλευμένα τους!

Δεν ζητάμε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από τα χρήματα που έχουμε δουλέψει! Αντιμετωπίζουμε πλέον πρόβλημα διαβίωσης και αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο βασικές ανάγκες μας!

Ζητάμε συγνώμη από τους συνδημότες μας για την ταλαιπωρία που υφίστανται αλλά το μοναδικό μας όπλο να δικαιωθούμε είναι η κινητοποίηση μας!

Σας ενημερώνουμε ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων θα πραγματοποιείται κανονικά στα σχολεία και στις λαϊκές αγορές .

Η τρομοκρατία και ο κομματισμός του Μπενετάτου δεν θα περάσει!

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό του Πειραιά να συμπαρασταθεί στον δίκαιο αγώνα μας!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

δημοσίευσε ...