Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ : Πανελλαδική Σύσκεψη Δ.Σ. Τετάρτη 5/2/2014

Σε Πανελλαδική Σύσκεψη καλεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων - Μελών της Ομοσπονδίας, την Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2014, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL ATHENES»-ΜΙΧ. ΒΟΔΑ 4-6 Αθήνα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 - 10.00 π.μ.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ των ΜΕΛΩΝ των Δ.Σ.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «NOVOTEL ATHENES»-ΜΙΧ. ΒΟΔΑ 4-6-ΑΘΗΝΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο της αγωνιστικής προετοιμασίας του κλάδου ενόψει των νέων διαθεσιμοτήτων-απολύσεων, την οικονομική και θεσμική κατάρρευση των Ο.Τ.Α. με τις νέες περικοπές πόρων, την εφαρμογή των πιο ακραίων ελαστικών σχέσεων εργασίας (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., Κοινωφελής Εργασία, κ.λπ.), την νέα φορολογική επιδρομή, την ολοκλήρωση του καταστροφικού τους έργου στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα και την ένταση του αυταρχισμού, αποφάσισε:

Την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Σύσκεψης των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, στις 10.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL ATHENES» στην Αθήνα (Μιχ. Βόδα 2-6).

Στην Πανελλαδική Σύσκεψη θα μεταφερθούν οι αποφάσεις-διαθέσεις των εργαζομένων ώστε την επομένη ημέρα (ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014) που θα συγκληθεί το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας να αποφασιστούν οι αγωνιστικές δράσεις του κλάδου.

Για την επιτυχία της Πανελλαδικής Σύσκεψης και τη μαζική συμμετοχή των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων είναι αναγκαίο να ξεκινήσει η οργάνωση και η πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων και Συγκεντρώσεων ενημέρωσης όλων των εργαζομένων για να μπουν οι προϋποθέσεις για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων και της τρόικα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Την ίδια ημέρα 5 Φλεβάρη 2014 μετά το τέλος της σύσκεψης των Δ.Σ καλούνται όλα τα μέλη – φίλοι της Α.Σ.Κ – Ο.Τ.Α σε συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την δράση και την ανασυγκρότηση της παράταξης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο της «Ανοικτής Πόλης» (Μέγαρο Ερμής - Πανεπιστημίου 56, Εμμ. Μπενάκη 9 & Γαμβέτα 1, 1ος όροφος).

δημοσίευσε ...