Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τα ΜΑΤ στην υπηρεσία της Forthnet: Προσαγωγές εργαζομένων στον Ταύρο

Tα ΜΑΤ προσήγαγαν τρία μέλη του ΔΣ των εργαζομένων έξω από τις εγκαταστάσεις της Forthnet - Netmed στον Ταύρο. Αφέθηκα ελεύθεροι λίγο μετά την προσαγωγή τους στο Α.Τ. Πετραλώνων.
Αναλυτικότερα, το θέμα στο left.gr, ΕΔΩ.



Αυτόνομη Παρέμβαση: Εργοδοσία και αστυνομία απέναντι σε συνδικάτα και εργαζόμενους
Καταγγέλλουμε την αυθαιρεσία της διοίκησης της   FORTHNET και της αστυνομίας για τις παράνομες προσαγωγές συνδικαλιστών στο αστυνομικό τμήμα Ταύρου. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 14/02/2014,ημέρα απεργιακής κινητοποίησης στον όμιλο FORTHNET, έγινε προσαγωγή συνδικαλιστών του επιχειρησιακού σωματείου αλλά και συνδικαλιστή του κλαδικού σωματείου και μέλους της διοίκησης του ΕΚΑ, μετά από απαίτηση της διοίκησης.

Σε έναν όμιλο που προχωρά σε απολύσεις και νέες προσλήψεις με μισθούς πείνας, που καταλύονται όλα τα εργασιακά δικαιώματα, μία πρέπει να είναι η απάντηση: ενότητα των εργαζομένων και αγώνας ενάντια στο φόβο της εργοδοσίας. 
 
Συνδικαλιστές της Αυτόνομης Παρέμβασης και μέλη της Διοίκησης του ΕΚΑ, ήταν παρόντες στην κινητοποίηση των σωματείων, και θα συνεχίσουν να παρέχουν ουσιαστική στήριξη στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και  στα αιτήματα για ακύρωση των απολύσεων, υπογραφή ΣΣΕ με αξιοπρεπείς μισθούς και προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Διαβάστε ακόμα Ψήφισμα Συμπαράστασης των Εργαζομένων του Δ. Ταύρου στους εργαζόμενους της Forthnet 

δημοσίευσε ...