Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ε.Κ.Α: Μεταφορά των διαδηλωτών με τραίνο στην Δ.Ε.Θ στις 6 Σεπτέμβρη 2014

Με εγκύκλιο που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Αθηνών (Ε.Κ.Α.) καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στο αγωνιστικό συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ. το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2014 στις 6.00 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη ενάντια στην μνημονιακή αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και στις νέες εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Το Ε.Κ.Α για την διευκόλυνση των διαδηλωτών στην μετακίνηση τους προς και από την συμπρωτεύουσα θα διαθέσει αμαξοστοιχία που θα αναχωρήσει από την Αθήνα (Σταθμός Λαρίσης) το Σάββατο στις 9.22 το πρωί, ενώ από την Θεσσαλονίκη η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 12.10 τα μεσάνυχτα και άφιξη στην Αθήνα στις 5.37 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων θα βρείτε στην εγκύκλιο του Ε.Κ.Α. που ακολουθεί.
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Αγαπητοί Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Όπως είναι γνωστό στις 6 Σεπτεμβρίου 2014 στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 18.00μμ στην Θεσσαλονίκη θα διοργανωθεί το αγωνιστικό συλλαλητήριο των συνδικάτων και η πορεία, με την ευκαιρία της παρουσίας στην ΔΕΘ του Πρωθυπουργού και τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να δηλώσουμε την αντίθεση μας στις περικοπές μισθών και συντάξεων, στην κατάργηση στην ουσία του εργατικού δικαίου, στην απαγόρευση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και συλλογικών συμβάσεων, στις απολύσεις, στις διαθεσιμότητες, την κινητικότητα-απολύσεις, στην ανεργία, στην ληστρική φοροκαταιγίδα που χτυπά τα λαϊκά και μεσαία στρώματα, στα νέα χαράτσια του ΕΝΦΙΑ, στις επιστρατεύσεις, στην διάλυση του ασφαλιστικού, στην διάλυση των κοινωνικών υπηρεσιών και στην κατάργηση των κοινωνικών αγαθών, στην υποβάθμιση της ζωής μας.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να διατρανώσουμε και να διαδηλώσουμε για την ανατροπή αυτών των αντεργατικών, μνημονιακών και καταστροφικών πολιτικών για τις δυνάμεις της εργασίας και των μεσαίων στρωμάτων.
Για την μεταφορά εργαζομένων από την Αθήνα έχει δρομολογηθεί τραίνο που θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου 2014 από την Αθήνα από Σταθμό Λαρίσης 9.22πμ με την υπ’ αριθμ. αμαξοστοιχία 7000500 και άφιξη 14.53μμ στην Θεσσαλονίκη και θα επιστρέφει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη 00.10 με την υπ’ αριθμ. αμαξοστοιχία 7000501 μετά το τέλος της διαδήλωσης και άφιξη στη Αθήνα στις 5.37π. ξημερώματα Κυριακής.
Παρακαλούμε να είσαστε εκεί 20 λεπτά πριν την αναχώρηση του τραίνου.
Για αυτό σας καλούμε να δηλώσετε μέχρι την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 και ώρα 3.μμ αριθμό εργαζομένων από το Σωματείο σας και τον κλάδο σας και κατόπιν και ονοματεπώνυμα αυτών που επιθυμούν να ανέβουν με το τραίνο για Θεσσαλονίκη ,στα τηλέφωνα του ΕΚΑ. 210 8836918 Υπόψη Δημήτρη Μαγκλάρα

δημοσίευσε ...