Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Αυθαίρετες και αυταρχικές μετακινήσεις υπαλλήλων από την Δημοτική Αρχή Λέσβου

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λέσβου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου καταγγέλλει την αυθαίρετη και αντιδεοντολογική μετακίνηση συναδέλφου μας και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, όπου εργαζόταν μέχρι σήμερα, στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών.

Οι λόγοι της μετακίνησης αυτής δεν έχουν να κάνουν με καμία υπηρεσιακή ανάγκη, αλλά είναι μια μετακίνηση εκδικητική και αυταρχική και σχετίζεται με την απρεπή και προσβλητική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Παναγιώτη Τσουπή, ο οποίος προσπάθησε να εμπλέξει τον συνάδελφο μας σε μια αντιδικία που είχε με άλλο Αντιδήμαρχο για ένα ζήτημα, το οποίο μάλιστα είναι και ασήμαντης σημασίας.

Θα πρέπει να αντιληφθεί η νέα Δημοτική Αρχή ότι οι εργαζόμενοι στο Δήμο Λέσβου, μέσα στις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησαν ο Καλλικράτης και τα μνημόνια, παρά την συνεχή μείωση του προσωπικού του Δήμου, προσπαθούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, στα πλαίσια των υπηρεσιακών τους υποχρεώσεων, με ευσυνειδησία και απόλυτη προσήλωση στο καθήκον τους. Δεν θα ανεχθούμε όμως σε καμία περίπτωση να γίνουμε σάκος του μποξ, ούτε θα αποδεχθούμε προσβλητικές στη προσωπικότητά μας συμπεριφορές από στελέχη της δημοτικής αρχής, καθώς και δεν θα αποδεχθούμε ενέργειες που μόνο στόχο έχουν να μας θίξουν και να μας υποβαθμίσουν.

Καλούμε τον Δήμαρχο Λέσβου να αποσύρει την απόφαση μετακίνησης του συναδέλφου μας.

Τέλος δηλώνουμε ότι επιδιώκουμε και στοχεύουμε να έχουμε με τη δημοτική αρχή σχέσης συνεργασίας και όχι σχέσεις αντιπαράθεσης, αφού κοινός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. Ν. ΛΕΣΒΟΥ

δημοσίευσε ...