Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απαράδεκτη η στάση του Δημάρχου Έδεσσας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει ως απαράδεκτη την απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας να καλέσει σε απολογία τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Πέλλας και υπάλληλο του Δήμου Έδεσσας Γιώργο Αβραμίδη επειδή υπόγραψε Δελτίο Τύπου που αναφερόταν στα προβλήματα που υπάρχουν στους Σχολικούς Φύλακες του Δήμου Έδεσσας.

            Η προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης έχει μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση όσων εργαζομένων διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στη δουλειά και αυτό και μόνο εξυπηρετεί η κλήση σε απολογία.
         Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο διωκόμενο συνάδελφο και ζητά από τη Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ την κλήση σε απολογία και αντί να καταδιώκει τους εργαζόμενους να συμπαρασταθεί στους απολυμένους Σχολικούς Φύλακες και όχι να συναινεί ουσιαστικά στην οριστική απόλυσή τους.
            Σε διαφορετική περίπτωση το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα εκφράσει τη δική του αντίδραση στις ενέργειες του Δημάρχου Έδεσσας που εκτός των άλλων προωθεί και την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...