Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Όταν τα λεφτά είναι πολλά …

Ορισμένα ιντερνετικά παπαγαλάκια ή «πιτσούνια» στη συγκεκριμένη περίπτωση, «εραστές» της γκεμπελικής σχολής και νοσταλγοί της γκρίζας παραπολιτικής προπαγάνδας, θεωρούν ότι είναι ικανοί και άξιοι να θίξουν ανθρώπινες προσωπικότητες.

Σε ένα κατάπτυστο δημοσίευμα σε ιντερνετική σελίδα που ασχολείται με θέματα των Δυτικών προαστίων και που επινόησαν προφανέστατα αυτοί που τα συμφέροντα τους θίγονται από την κατάργηση της κατασκευής των εργοστασίων μαμούθ για την διαχείριση απορριμμάτων και την μείωση των αντισταθμιστικών των Δήμων που αποφάσισε η Περιφερειακή Αρχή Αττικής, επιχειρήθηκε η καταπάτηση της αξιοπρέπειας του Θωμά Μπιζά και η σπίλωση της διαχρονικής αγωνιστικής του δράσης.
Σίγουρα για τον Θωμά Μπιζά δεν χρειάζονται διαπιστευτήρια, γιατί μιλάνε οι αγώνες και το ήθος του, ωστόσο είναι χρήσιμο να καταλάβουν οι εμπνευστές του δημοσιεύματος ότι οι κοινωνικοί αγώνες που συνεχίζει να δίνει ο Θωμάς και μετά τη μακρόχρονη πορεία του μέσα από το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα, για την διατήρηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της διαχείρισης απορριμμάτων ενάντια στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, δεν αμαυρώνονται από στημένα δημοσιεύματα.

Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ (πρ. ΑΣΚ-ΟΤΑ), η συνδικαλιστική παράταξη στην οποία ο Θωμάς Μπιζάς υπήρξε και επικεφαλής πριν τη συνταξιοδότησή του και συνεχίζει να είναι μέλος, πρωτοστάτησε και συνεχίζει να πρωτοστατεί κόντρα στα εργολαβικά συμφέροντα που θέλουν να μετατρέψουν σε ιδιωτική υπόθεση τη διαχείριση των απορριμμάτων, στο να μπει τέλος στο περιβαλλοντολογικό έγκλημα που διαπράττεται στη Φυλή και στο να υλοποιηθεί βιώσιμη λύση διαχείρισης απορριμμάτων με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Δημοσιεύματα που ξεπερνούν ακόμα και το όριο της γελοιότητας δεν θα μας φιμώσουν και δεν θα αναστείλουν τους αγώνες μας.
ΜΕΤΑ-ΟΤΑ / 19-5-2015

δημοσίευσε ...