Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Σε οχυρό αντίστασης μετατρέπουν οι εργαζόμενοι το Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

"κλεμμένο" από : alterthess.gr
Σε κοινό αγώνα ενάντια στην πολιτική κατεδάφισης της κοινωνίας καλούν οι Εργαζόμενοι του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου που έχουν καταλάβει από την Πέμπτη το δημαρχείο Δήμου.
"Οι Εργαζόμενοι του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου έχουμε  προχωρήσει σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Δήμου, για την οργάνωση Λαϊκής αντίστασης, στην κοινωνική και οικονομική λαίλαπα, στον πόλεμο που μας κήρυξαν  το μαύρο μέτωπο η Ε.Ε. η τρόικα και οι εδώ εντεταλμένοι υπάλληλοι της.για την οργάνωση Λαϊκής αντίστασης, στην κοινωνική και οικονομική λαίλαπα, στον πόλεμο που μας κήρυξαν  το μαύρο μέτωπο η Ε.Ε. η τρόικα και οι εδώ εντεταλμένοι υπάλληλοι της. Καλούμε σε κοινό αγώνα τις Συνδημότισσες  , τους Συνδημότες , τις Εργαζόμενες , τους  Εργαζόμενους, τους Άνεργους  , τους  Συνταξιούχους , τους Αυτοαπασχολούμενους , τους Μικροεπαγγελματίες , τις  Νέες και  τους Νέους, όλους τους Ενεργούς  Πολίτες , όλο τον λαό του δήμου. 

Όλοι μαζί για την ανατροπή της πολιτικής κατεδάφισης της κοινωνίας, για  την πραγματοποίηση πολύπλευρων οργανωμένων και έκτακτων δράσεων (συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις, πορείες και μηχανοκίνητες πορείες, καταλήψεις, δράσεις και εκδηλώσεις αλληλεγγύης κ.λπ.) όπου κυρίαρχο στοιχείο θα πρέπει να είναι η ενότητα η ετοιμότητα και η μαζική συμμετοχή όλων μας." τονίζουν οι εργαζόμενοι στο κάλεσμά τους και επισημαίνουν πως ο Δήμος  πρέπει να  μετατραπεί  σε κέντρο αντίστασης και αντίδρασης όχι μόνο των εργαζομένων των Ο.Τ.Α., αλλά όλων των κοινωνικών ομάδων, όλου του λαού.

Καλούν επίσης όλους τους συνδημότες και όλες τις συνδημότισσες να συμπαρασταθούν και να συμμετάσχετε ενεργά στις κινητοποιήσεις που έχουμε ξεκινήσει με στόχο την πανελλαδική-πανεργατική Απεργία στις 26 Σεπτεμβρίου.

δημοσίευσε ...