Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Αποτελέσματα εκλογών για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου Πειραιά

 


Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 22 Φλεβάρη 2022 οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου Πειραιά.

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» με δεδομένες τις συγκυρίες που επικρατούν λόγω της πανδημίας χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στην κάλπη και εξέφρασαν για άλλη μία φορά με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στους υποψήφιους του συνδυασμού μας.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι οι εκλογές διεξήχθησαν με πίνακες εκλογέων που είχαν καταρτιστεί το 2020 (!) με αποτέλεσμα να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτούς οι συνάδελφοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί ή μεταταχθεί σε άλλους φορείς, αλλά κυρίως να μην έχουν προστεθεί οι δεκάδες συνάδελφοι που προσλήφθηκαν ή μετατάχθηκαν στο δήμο με την κινητικότητα το χρονικό διάστημα Ιούλιος 2020 μέχρι σήμερα.

Βάση των αποτελεσμάτων η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των εργαζομένων Αορίστου Χρόνου και δεύτερη δύναμη στων Μονίμων.

Συνεχίζουμε τους αγώνες μας και τις διεκδικήσεις μας και μέσα από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και όπως έχουμε δεσμευτεί θα συνεχίσουμε να είμαστε πραγματικά τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή των εργαζόμενων, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων ενάντια στις αυθαιρεσίες και τις αντεργατικές αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι :

 

ΜΟΝΙΜΟΙ

ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ

840

218

ΨΗΦΙΣΑΝ

469

78

ΕΓΚΥΡΑ

455

75

ΑΚΥΡΑ

24

3

ΣΕΑΚΕ

174

37

ΔΗΜ. ΕΚΦΡΑΣΗ

154

38

ΔΑΚΕ  ΣΕ

105

-

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ

12

 

Για τους Μόνιμους εκλέγονται : ΣΕΑΚΕ Κοντογιάννη Δικαία  με 84 ψήφους  με αναπληρωματικό μέλος τον Χαστά Δημήτρη με 46 ψήφους και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Γκιτάκος Βασίλειος με 116 ψήφους με αναπληρωματικό μέλος την Τζιώτη Σταυρούλα με 35 ψήφους.

Για του Αορίστου Χρόνου εκλέγονται: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Χατζηνικολάου Κατερίνα με 23 ψήφους με αναπληρωματικό μέλος τον Δεμερτζή Ιωάννη 18 ψήφους και ΣΕΑΚΕ Κυριακάκη Ελπίδα 22 ψήφους με αναπληρωματικό μέλος τον Λεπεσιώτη Χρήστο  με 16 ψήφους.

Πειραιάς 23/2/2022

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ»

δημοσίευσε ...