Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συμπαράσταση της Α.Σ.Κ. - Ο.Τ.Α. στο δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού

Η ΑΣΚ-ΟΤΑ συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων του δήμου Αργυρούπολης –Ελληνικού του δημοτικού συμβουλίου και του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη.

Οι εργαζόμενοι σήμερα δεν μπορούν να δεχτούν και άλλες μειώσεις στα εισοδήματά τους και άλλες απολύσεις και περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων.

Δεν μπορούν να δεχτούν να ιδιωτικοποιείται η διαχείριση των απορριμμάτων , να κλείνουν οι παιδικοί σταθμοί, να καταργούνται οι κοινωνικές δομές των ΟΤΑ και τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα.
 
Αντιδρούμε στην βαρβαρότητα των μνημονιακών νόμων που προκαλούν την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση.

Η καταιγίδα των νέων μέτρων που έρχεται ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη ανεργία και φτώχεια .

Εάν γίνουν και οι νέες περικοπές στους ΟΤΑ, τότε το ζήτημα δεν θα είναι πλέον αν μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί των εργαζομένων, αλλά το αν θα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτοί οι δήμοι και αν θα μπορούν να καλύπτουν τις στοιχειώδεις ανάγκες των δημοτών.

Οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια οφείλουν να ενημερώσουν τους δημότες τους και να αντιδράσουν δυναμικά για την αποτροπή αυτής της εφιαλτικής προοπτικής.

Να μην επιτρέψουν η Τοπική Αυτοδιοίκηση να γίνει πεδίο εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών.

Η ΑΣΚ-ΟΤΑ χαιρετίζει την αγωνιστική στάση του δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού και συμπαραστέκεται στους αγώνες του.

Ο αγώνας του δήμου Αργυρούπολης –Ελληνικού να αποδοθούν άμεσα οι αναγκαίοι για την επιβίωση των Δήμων συμφωνημένοι και οι παρακρατημένοι πόροι., να μην γίνουν απολύσεις  εργαζομένων και να μη συρρικνωθούν ή καταργηθούν  υπηρεσίες  είναι και δικός μας αγώνας.

Ιούλιος 2012                  Α.Σ.Κ. - Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...