Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Δυναμική παρουσία των εργαζομένων στους ΟΤΑ στα δικαστήρια

Δελτίο Τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αναβολή της δίκης των τριών οδηγών απορριμματοφόρων για τις 19 Δεκεμβρίου 2012. Δυναμική η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 1090

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δυναμική συγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που συμμετείχαν στην 4ωρη Στάση Εργασίας (7.00-11.00 π.μ.) που είχε προκηρύξει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9.00 το πρωί, στα δικαστήρια της  πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου εκδικαζόταν η υπόθεση της παραπομπής με την αυτόφωρη διαδικασία, τριών συναδέλφων οδηγών απορριμματοφόρων που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας.

Αν και η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 19 Δεκεμβρίου 2012, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία μέσα στον χώρο των Δικαστηρίων, διαμαρτυρόμενοι για την προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων που παλεύουν για ανατροπή της πολιτικής που συνεχίζουν να εφαρμόζουν συγκυβέρνηση και τρόικα στις πλάτες των εργαζομένων και συνολικά της κοινωνίας.

Στον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης, απαντάμε με συντονισμό και ενότητα, δηλώνοντας πως θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Οι εργαζόμενοι δεν θα σκύψουν το κεφάλι γιατί ούτως ή άλλως δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Πετσόκοψαν το μισθό τους, χάνουν τις δουλειές τους !!! Η απάντηση είναι …ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ μαζί με το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας που βήμα-βήμα συνεχώς εξαθλιώνεται.

Ας ψάξουν επιτέλους και ας βάλουν στο σκαμνί όσους καταλήστεψαν και συνεχίζουν να «ρημάζουν» ακόμη και αυτή τη στιγμή ότι έχει απομείνει.

Ας δικάσουν και καταδικάσουν όσους συνεχίζουν να φοροδιαφεύγουν, όσους «φυγάδευσαν» τα χρήματά τους σε Ελβετικές τράπεζες, όσους συνεχίζουν να πέφτουν στα  «μαλακά» με τροπολογίες εξπρές «τριών γραμμών» (Siemens).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...