Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι εργαζόμενοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, καταλήψεις δημαρχείων σε όλη τη χώρα !!!

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και συντονισμό δράσης με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής και των βάρβαρων μέτρων, αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι ΟΤΑ.

«Είναι μονόδρομος ο αγώνας και ο συντονισμός δράσης με τα υπόλοιπα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία, το Ε.Κ. Χίου και την ΑΔΕΔΥ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος, Αλέκος Γαϊτάνος, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι η συμμετοχή θα είναι καθολική στην απεργία της 26η Σεπτεμβρίου κι έτσι το αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι νικηφόρο.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «αιτία πολέμου» το ενδεχόμενο απολύσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ σχολιάζοντας την μειωμένη συμμετοχή του κόσμου στην κινητοποίηση της Τετάρτης, είπε ότι ο κόσμος συνειδητοποιώντας τις επιπτώσεις των νέων μέτρων θα αναγκαστεί να βγει στο δρόμο, ώστε να δοθεί και από το νησί μας ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση και στην Τρόϊκά.

«Αν δεν αντιδράσουμε, αυτοί είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν  και το χώμα της πατρίδας μας και τον αέρα…», δήλωσε και ο Π. Πεντάκης, συμπληρώνοντας ότι στόχος και επιδίωξη τους είναι να μην περάσουν τα νέα μέτρα.

δημοσίευσε ...