Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΣΚ-ΟΤΑ/ΜΕΤΑ: ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών στη Φυλή - ΟΧΙ στα συμφέροντα των σκουπιδοεργολάβων



Στις 23/6/14 (ένα μήνα δηλαδή μετά την ήττα τους στις περιφερειακές εκλογές ) ο κ.Σγουρός και οι λοιποί παραιτημένοι από την Ε.Ε του ΕΣΔΝΑ, ως τελευταίο; «δώρο» προς τους κατοίκους της δυτικής Αθήνας βάζουν από το παράθυρο την καύση των σκουπιδιών στην ΟΕΔΑ Φυλής.
Επιχειρούν να μετατρέψουν τους καυστήρες της μονάδας καύσης επικίνδυνων υγειονομικών αποβλήτων, για να μπορούν να καίνε και δευτερογενή καύσιμα SRF που παράγονται στο ΕΜΑΚ (εργοστάσιο μηχανικής ανακύκλωσης ) και στις νέες μονάδες που θέλουν να κατασκευάσουν στην Φυλή.
Όταν τόσα χρόνια λέγαμε πως θέλουν να επιβάλουν τελικά την καύση των απορριμμάτων και πως θέλουν η καύση να γίνεται στην Φυλή, μας έλεγαν κινδυνολόγους και άσχετους.
Τώρα βάζουν την καύση από το παράθυρο μέσα στην ΟΕΔΑ Φυλής !
Στρώνουν το έδαφος στους εργολάβους-επενδυτές που φιλοδοξούν να κατασκευάσουν τις νέες ΜΕΑ στην Φυλή.
Οι μάσκες πέφτουν! Τώρα πια όλα γίνονται ξεκάθαρα!
Προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα συγκεκριμένων επενδυτών – εργολάβων, υποθηκεύουν την υγεία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην Δυτική Αθήνα και την Δυτική Αττική.
Χρησιμοποιούν ακόμα και τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές, (ΠΑΣΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ) προκειμένου να υπερασπιστούν τις επιλογές της καύσης και της εγκατάστασης των νέων εργοστασίων στην ΟΕΔΑ Φυλής .
Οι άνθρωποι του κυκλώματος, δήμαρχοι- ειδικοί σύμβουλοι- συνδικαλιστές , επιτίθενται με χυδαίο τρόπο σε όσους αποκαλύπτουν τις μηχανορραφίες τους, γιατί τους χαλάνε τις δουλειές.
Η ΑΣΚ-ΟΤΑ/ΜΕΤΑ και τα στελέχη της δεν τους φοβήθηκαν ούτε την εποχή της παντοδυναμίας τους.
Με συνέπεια υπερασπίστηκαν  ένα εναλλακτικό μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων φιλικό προς το περιβάλλον και με δημόσιο χαρακτήρα.
Με συνέπεια συγκρούστηκαν  με τα εργολαβικά συμφέροντα και δεν τους τρόμαξαν οι απειλές των ισχυρών και οι διώξεις.
Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τους αποκαλύπτουμε και να τους χαλάμε τα σχέδια.
Θα ενημερώσουμε τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ σε όλη τη Ελλάδα για τον ρόλο τους στην εξυπηρέτηση των εργολαβικών συμφερόντων .
Θα ενημερώσουμε τους κατοίκους της δυτικής Αττικής και της δυτικής Αθήνας για τα εγκληματικά σχέδια που στήνουν σε βάρος τους με την διαιώνιση της ΟΕΔΑ στην Φυλή, τις νέες ΜΕΑ και την καύση.
Όσοι προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ιδιωτών σκουπιδο-εργολάβων σε βάρος της υγείας εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην δυτική Αθήνα , θα βρουν απέναντί τους και τους κατοίκους της δυτικής Αθήνας και το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΔΑ ΦΥΛΗΣ. !!
Ιούνιος 2014                                                   Α.Σ.Κ – Ο.Τ.Α / ΜΕΤΑ

δημοσίευσε ...