Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Δημ. Βουνάτσο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 

Που καταγγέλλει την προσπάθεια του Δημάρχου Λέσβου κ.Δημήτρη Βουνάτσου να ακυρώσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Λέσβου για την εκλογή αντιπροσώπων στην ΠΟΕ - ΟΤΑ και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.





Αθήνα, 9 Απριλίου  2012
Αριθμ.. Πρωτ.: 571



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την προσπάθεια του Δημάρχου Λέσβου κ. Δημήτρη Βουνάτσου να ακυρώσει την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Λέσβου που είχε συγκληθεί την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 για την εκλογή αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Λέσβου αντί να ασχοληθεί με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και των εργαζομένων, επεμβαίνει στην εσωτερική λειτουργία του Συλλόγου Εργαζομένων.

Τακτική και συμπεριφορά πρωτοφανής μια και αυτός θέλει ένα συνδικαλιστικό κίνημα αδύναμο και αδιάφορο ώστε μαζί με την συγκυβέρνηση και την τρόικα να επιβάλλουν τις πιο ακραίες, βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές χωρίς καμιά αντίσταση από τη μεριά των εργαζομένων.

Η καλύτερη απάντηση στην αυθαίρετη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δημάρχου Λέσβου ήταν η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου και η αποφασιστικότητά τους μαζί με τα εκλεγμένα συλλογικά όργανά τους θα ανατρέψουν τις πολιτικές των μνημονίων της συγκυβέρνησης και της τρόικας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

        Ο Πρόεδρος     Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

 Θέμης Μπαλασόπουλος   Γιάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...