Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ : δεν θα επιτρέψουμε να συκοφαντήσουν και να διαβάλλουν τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση



Ανακοίνωση της ε.ε. της ΠΟΕ - ΟΤΑ στους Συλλόγους - Μέλη της για την αποστολή των στοιχείων με αποκλειστική ευθύνη των συλλόγων για τους επίορκους υπαλλήλους

Για πολλές ημέρες ενωμένοι και με όπλο την αλληλεγγύη του ενός για τον άλλο δίνουμε ένα δίκαιο αγώνα προκειμένου κανένας συνάδελφος να μην βρεθεί αντιμέτωπος με τη διαθεσιμότητα-απόλυση.
Έναν αγώνα που το «σύστημα» παλεύει να διασπάσει, να απαξιώσει να συκοφαντήσει. Δεν τα κατάφεραν έως τώρα και δεν θα τους αφήσουμε να τα καταφέρουν. Στόχος των καταλήψεων είναι να μην δοθούν στοιχεία και ονομαστικές καταστάσεις  συναδέλφων που τιμούν το χώρο που εργάζονται και το θεσμό που υπηρετούν. Σκοπός όμως των κινητοποιήσεων δεν είναι να καλυφθούν και να «κρυφτούν» επίορκοι εργαζόμενοι.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.  στο πλαίσιο  αυτό καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της σε συνεννόηση με τους αρμόδιους Διευθυντές και τους αιρετούς να προχωρήσουν στην συλλογή και αποστολή εκείνων των στοιχείων που αφορούν ΜΟΝΟ τους επίορκους υπαλλήλους. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει υπό την αυστηρή επιτήρηση του Συλλόγου και ΟΧΙ διαμέσου των Γραφείων Προσωπικού τα οποία συνεχίζουν να είναι αποκλεισμένα.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να συκοφαντήσουν και να διαβάλλουν τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συνεχίζουμε ενωμένοι, με αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη έως ότου πάρουν πίσω τις διατάξεις εκείνες που οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση και διαλύουν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις ζωές μας.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…!!!
                                                                     
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος   Γιάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...