Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ - ΟΤΑ :Κανένας εκβιασμός και κανένας μηχανισμός καταστολής πλέον δεν μας φοβίζει.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ με σύνθημα «τώρα, αυτοί είναι που μας φοβούνται» συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της ενάντια στο εξοντωτικό για τους εργαζόμενους μνημόνιο που θέλει η τρικομματική συγκυβέρνηση να εφαρμόσει.

Η σθεναρή αντίδραση των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει φτάσει την συγκυβέρνηση στα όριά της και ψάχνει διεξόδους σε τακτικές αστυνομοκρατίας, τρομοκρατίας και εκφοβισμού.

Τα εντεταλμένα ΜΜΕ λοιδορούν ασύστολα τους εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης εκτελώντας άριστα την υπηρεσία που τους έχουν διατάξει τ’ αφεντικά τους.

Οι εργαζόμενοι όμως δεν υποκύπτουν ούτε σε απειλές και εκφοβισμούς ούτε στις δυνάμεις καταστολής και στην αστυνομοκρατία που χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση προκειμένου να μην εκτεθεί ως αναξιόπιστη στους εντολοδόχους της τροϊκανούς.

Συνεχίζουν δυναμικά των αγώνα τους που είναι αγώνας και για το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για την κοινωνία που θα υποστεί τις συνέπειες της διάλυσης των υπηρεσιών και των κοινωνικών δομών των δήμων.

Οι δράσεις για τις αμέσως επόμενες ημέρες που καλεί τους εργαζόμενους η ΠΟΕ – ΟΤΑ να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά είναι :

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, 4ωρηπανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια. Μηχανοκίνητες πορείες διαμαρτυρίας σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών. Στην Αθήνα, η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, στις 9.00 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις συκοφαντίες του δημοσιογράφου κ. Αναγνωστάκη έξω από το Mega channel (Λεωφ. Μεσογείων 117-Αθήνα)

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 Πανελλαδική 4ωρη στάση εργασίας, από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι. Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (Βασ. Αλεξάνδρου 2-Αθήνα). Οι Σύλλογοι-Μέλη από την Περιφέρεια που θα προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Συγκέντρωση μπορούν να επεκτείνουν με αποφάσεις τους τη στάση εργασίας, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

δημοσίευσε ...