Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΕ - ΟΤΑ : Τρίωρη παναττική στάση για τους Μαραθωνοδρόμους Σχολ. Φύλακες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
3ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (10.00 – 13.00)


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της και στη συνέχιση των πολύμορφων αγωνιστικών κινητοποιήσεων της ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις, στάθηκε αρωγός από την πρώτη στιγμή στους «μαραθωνοδρόμους» Σχολικούς Φύλακες του Νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχοντας ξεκινήσει με τα πόδια από την Θεσσαλονίκη φτάνουν σιγά-σιγά στον τελικό τους προορισμό που είναι η Αθήνα.


Προκειμένου στην τελική ευθεία αυτής της «μαραθώνιας» διαδρομής τους να βρίσκονται μαζί τους ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την προκήρυξη 3ΩΡΗΣ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι την ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013. Απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμπορευθούν μαζί με τους Σχολικούς Φύλακες στον τελικό προορισμό τους που είναι η Βουλή.

Αφετηρία της πορείας των Σχολικών Φυλάκων και των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι το Ραδιομέγαρο της Ε.Ρ.Τ. (Μεσογείων 434-Αγία Παρασκευή) στις 10.00 το πρωί, από όπου θα συμπορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προς την Πλατεία Συντάγματος.
 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Περιφέρειας Αττικής να συμμετέχουν μαζικά στην 3ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (10.00 έως 13.00) την ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 και να συμπορευτούμε από την Ε.Ρ.Τ. μέχρι την Πλατεία Συντάγματος για να στείλουμε το μήνυμα κατά των διαθεσιμοτήτων- απολύσεις.

Θα αγωνιστούμε μέχρι την ανατροπή των σχεδίων της μνημονιακής κυβέρνησης και έως οι διαθεσιμότητες-απολύσεις  μείνουν στα χαρτιά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...