Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α: Να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !

Ο Αγώνας των Μαραθωνοδρόμων Σχολικών Φυλάκων είναι αγώνας όλων μας

Συνάδελφοι
 
Η ΑΣΚ –ΟΤΑ αναγνωρίζοντας την αξία της μεγάλης απόφασης που πήραν οι Σχολικοί Φύλακες να   πραγματοποιήσουν τον «Μαραθώνιο Πρωτογενούς Πλεονάσματος Ανεργίας – Ανέχειας – Εξαθλίωσης», διανύοντας με τα πόδια την απόσταση Θεσσαλονίκη – Αθήνα, βρίσκεται απ’ την αρχή συμπαραστάτης στο πλευρό τους.

Οι σχολικοί φύλακες με μεγάλο κόπο και αυταπάρνηση κάνοντας αυτή την επίπονη πορεία αντίστασης και αντίδρασης, προσπαθούν να δείξουν σε όλη την Ελληνική κοινωνία πως δεν το βάζουν κάτω και δεν σκύβουν το κεφάλι στις αποφάσεις της τροικανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Η ψυχική τους δύναμη αντικατοπτρίζει την δύναμη όλων των εργαζομένων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, αλλά και εμάς των υπολοίπων που αν δεν την χρησιμοποιήσουμε να ανατρέψουμε με τον αγώνα μας τα σχέδια της μνημονιακής συγκυβέρνησης, έρχεται η σειρά μας.

Οι αγωνιζόμενοι Σχολικοί Φύλακες σήμερα είναι ένα σύμβολο αγώνα που οφείλουμε να το τιμήσουμε και να το ενισχύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Το κίνημα των ανθρώπων που η ανάλγητη κυβέρνηση τους στερεί το μεροκάματο για να εξυπηρετήσει τις μνημονιακές της δεσμεύσεις οφείλουμε να το υπερασπιστούμε και να το δυναμώσουμε.

Η ΑΣΚ-ΟΤΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της αλλά και κάθε συνάδελφο να πάρει μέρος

την Δευτέρα 21/10/13 στην πορεία στις 8.00 το πρωί από τον Μαραθώνα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και

την Τρίτη 22/10/13, ημέρα που έχει κηρύξει στάση εργασίας η ΠΟΕ-ΟΤΑ από τις 10.00 το πρωί, στην συγκέντρωση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και στη συνέχεια στην πορεία από την Αγία Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
 
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
 
ή ΕΜΕΙΣ ή αυτοί !!!
       
Οκτώβριος 2013                                         Α.Σ.Κ.- Ο.Τ.Α.

Η αφίσα των Μαραθωνοδρόμων Σχολικών Φυλάκων ΕΔΩ 
Η ανακοίνωση της ΑΣΚ-ΟΤΑ σε μορφή word για διανομή ΕΔΩ

δημοσίευσε ...