Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Τραγωδία! Νεκρός 24χρονος οδηγός του δήμου Πλατανιά Χανίων

Άλλος ένας συνάδελφος προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας.
Δημοσίευμα από zapra.gr
Τραγικό ήταν το παιχνίδι της μοίρας για ένα εργαζόμενο του Πλατανιά που έχασε τη ζωή του το πρωί κι ενώ εκτελούσε συγκεκριμένη εργασία σε περιοχή του δήμου.
Συγκεκριμένα ο 24χρονος εργαζόμενος οδηγούσε όχημα του δήμου, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του Πάνω Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, το φορτηγό όχημα ήταν φορτωμένο και σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου υπήρξε υποχώρηση του οδοστρώματος  με αποτέλεσμα να ανατραπεί το αυτοκίνητο.
Ο 24χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα και μεταφερόμενος στο νοσοκομείο Χανίων εξέπνευσε.
Τα αίτια του τραγικού περιστατικού διερευνά το τμήμα τροχαίας Χανίων.
Να σημειώσουμε πως ο άτυχος 24χρονος εργάζονταν στο δήμο Πλατανιά ως συμβασιούχος.
To ΜΕΤΑ – ΟΤΑ συντάσσεται με το παρακάτω Συλλυπητήριο Ψήφισμα που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Χανίων και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου.
«Σήμερα, με οδύνη πληροφορηθήκαμε για το δυστύχημα εν ώρα εργασίας που κόστισε τη ζωή του συναδέλφου μας Σήφη Γναφάκη, εργαζόμενου στο Δήμο Πλατανιά.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου αυτού ανθρώπου που δεν βρίσκεται πια μαζί μας και δεσμευόμαστε να ενημερωθούμε για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση νομού Χανίων

δημοσίευσε ...