Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Κάλεσμα της επιτροπής αγώνα συμβασιούχων Δ. Πειραιά για την κινητοποίηση την Τρίτη 21/3/2017Η Προσωρινή Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Πειραιά καλεί όλους τους συναδέλφους – συμβασιούχους στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου να συμμετέχουν στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για την ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 από την αρχή της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:30 το πρωί και να δώσουμε όλοι δυναμικό παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9:30 το πρωί έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27 – Αθήνα)
Συνάδελφοι,
Γνωρίζουμε όλοι μας ότι το πρόβλημα της καταβολής των δεδουλευμένων και της ακώλυτης ροής της μισθοδοσίας μέχρι το τέλος του 2017 όπως ορίζει η παράταση των συμβάσεων, δεν λύθηκε για όλους τους συναδέλφους. Υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοι, ειδικά σε δήμους της περιφέρειας, που διανύουν τον τρίτο ή και παραπάνω μήνα απλήρωτοι, με αποτέλεσμα να μην έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν ούτε στις βασικές ανάγκες διαβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους.
Άλλωστε περάσαμε όλοι από αυτό το στάδιο και το έχουμε νοιώσει στο πετσί μας τι σημαίνει να παραμένεις απλήρωτος για μεγάλο χρονικό και να μην μπορείς να προσφέρεις στην οικογένειά σου ούτε τα προς το ζην.
Με δύναμη την ενότητα μας και όπλο την αλληλεγγύη δεν θα αφήσουμε να μας διασπάσουν και δεν θα αφήσουμε κανέναν συνάδελφο μόνο του.
Οφείλουμε να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση τους και να παλέψουμε όλοι μαζί για τα κοινά μας προβλήματα, κανείς δεν περισσεύει.
Συνεχίζουμε τους αγώνες μας για να μην μείνει κανένας εργαζόμενος απλήρωτος και να σταματήσει ο εμπαιγμός, οι μισοί επίτροποι να υπογράφουν και οι άλλοι μισοί να αρνούνται.
Συνεχίζουμε τους αγώνες για :
Μετατροπή των Συμβάσεων μας σε Αορίστου χρόνου με πλήρεις δικαιώματα.
Κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ (ΡΕΤΣΙΝΑ 45) Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 στις 9:00 το πρωί με λεωφορείο του Δήμου.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 20/3/2017
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ   

Διαβάστε ακόμα :   Κανένας εργαζόμενος συμβασιούχος απλήρωτος – Στάση Εργασίας 21/3/2017 και παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠ.ΕΣ.
                                             

δημοσίευσε ...