Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Συμβασιούχοι Δήμου Πειραιά: Ο αγώνας συνεχίζεται...



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η Προσωρινή Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Πειραιά μπροστά στο ενδεχόμενο νέας παράτασης της ανασφάλειας και της καταβολής των δεδουλευμένων μας προχώρησε, όπως είχε αποφασίσει και η συνέλευση μας, σε παρεμβάσεις τόσο στον Δήμαρχο όσο και στο Γραφείο της Επιτρόπου που ελέγχει και εγκρίνει τα εντάλματα της μισθοδοσίας μας.
Δεν «ευλογούμε τα γένια μας» ούτε θέλουμε να παραστήσουμε τους «σωτήρες», αυτά τα αφήνουμε για αυτούς που κακόβουλα παραπληροφορούν, υπονομεύουν τον αγώνα μας και ισχυρίζονται προσχηματικά ότι αυτοί θα μας λύσουν όλα τα προβλήματα μας, προκειμένου να μας αποπροσανατολίσουν.
Είναι όμως φανερό  ότι οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τους συμβασιούχους και τα συνδικάτα τους σε γενικό επίπεδο, αλλά και οι παρεμβάσεις της Προσωρινής Επιτροπής σε τοπικό επίπεδο, έφεραν αποτελέσματα.
Τα προβλήματα μας όμως δεν τελείωσαν με την έγκριση των ενταλμάτων πληρωμής των δεδουλευμένων μας, άλλωστε υπάρχουν ακόμη επίτροποι του Ελ. Συν και μετά την νέα νομοθετική ρύθμιση που αρνούνται να τα εγκρίνουν θέτοντας θέμα 24μηνου.
Τα προβλήματα της «καθημερινότητας» που αντιμετωπίζουμε στους χώρους εργασίας μας τρέχουν  και χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση και λύση.
Για τους λόγους αυτούς αλλά και κυρίως για να συντονίσουμε τις δράσεις μας με τους συναδέλφους σε όλους τους δήμους της χώρας προκειμένου μαζικά και ενωτικά να διεκδικήσουμε την άμεση μετατροπή της σχέσης εργασίας μας από ορισμένου χρόνου σε αορίστου,
Σας καλούμε την Τρίτη 14  Μαρτίου 2017 στις 6:00 το απόγευμα στο Γκαράζ του Δήμου Πειραιά (Ρετσίνα 45 σε ευρεία σύσκεψη ώστε να συζητήσουμε από κοινού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε (υπερωρίες – ρεπό – συνθήκες εργασία κλπ) και να αποφασίσουμε όλοι μαζί για τις μορφές κινητοποιήσεων διεκδικώντας Μόνιμη και Σταθερή Εργασία με Πλήρες Δικαιώματα.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 7/3/2017
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ                                                  

δημοσίευσε ...