Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΠΟΕ-ΟΤΑ : έξω οι νεοναζί από τα συνδικάτα και τους χώρους εργασίαςΗ στάση του συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα της χ.α. που επιχειρεί να εισβάλει στους κόλπους του και στους χώρους εργασίας ποτίζοντας με το ρατσιστικό – φασιστικό δηλητήριο τους εργαζόμενους, επιβάλλεται να είναι ενιαία, κατηγορηματικά καταδικαστική και απορριπτική, χωρίς να επηρεάζεται από μικροπαραταξιακά συμφέροντα και ψηφοθηρικές επιδιώξεις. Η απομόνωση των νοσταλγών του Χίτλερ είναι υπόθεση όλου του συνδικαλιστικού κινήματος, αποκλείοντας τους από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ που καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης να μην επιτρέψουν την παρουσία χρυσαυγίτικης παράταξης στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Χρυσαυγίτικο παρακλάδι αποτελεί το εγχείρημα συνδικαλιστικής παράταξης στον Δήμο Θεσσαλονίκης με την επωνυμία «Εθνικιστική Λαϊκή Δύναμη Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης» (Ε.Λ.ΔΥΝ.).
  Η μισαλλοδοξία, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, ο φανατισμός και η βία επιχειρείται να μορφοποιηθεί, να πάρει «σάρκα και οστά» στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν πάγια και ξεκάθαρη θέση. «ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ».
  Οι αγώνες του εργατικού και λαϊκού κινήματος δεν συνδέονται με αγκυλωτούς σταυρούς και τάγματα ασφαλείας!!!
 Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης, να θέσουν στο περιθώριο όπου ανήκουν κάθε προσπάθεια νομιμοποίησης της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της λειτουργίας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης.
 Κανένα ψηφοδέλτιο, καμία παράταξη, κανένα Σωματείο που διακατέχεται από νεοναζιστικές και φασιστικές νοοτροπίες δεν μπορεί να αποτελεί Μέλος ή ακόμη και μέρος-τμήμα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μιας Ομοσπονδίας που από την πρώτη στιγμή χτύπησε το «καμπανάκι» του κινδύνου αναβίωσης φασιστικών πυρήνων, από την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλονται στην χώρα.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...