Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Στάση Εργασίας από την Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

 

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

 

Συνάδελφοι,
Το κυβερνητικό σχήμα μπορεί να άλλαξε, η αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική όμως παραμένει, εξακολουθεί να εφαρμόζεται και να διευρύνεται, πλήττοντας τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους, τα ευρύτερα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε, συμπορευόμενοι με όλους εκείνους που πλήττονται, τον αγώνα ενάντια στην εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, που επιβάλλεται από τα κέντρα εξουσίας και την τρόικα σε συνεργασία με τα Ελληνικά κυβερνητικά σχήματα, ανεξαρτήτως συνθέσεως και κομματικής προελεύσεως. Στόχος μας είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής και όλων όσων την στηρίζουν.
Ήδη έχουν μπει σε εφαρμογή και υλοποιούνται τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος  και του Πολυνομοσχεδίου, που προβλέπουν την απόλυση 30.000 Δημοσίων Υπαλλήλων (σε πρώτη φάση) και την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, το οποίο σε συνδυασμό με τα νέα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα και τα χαράτσια, οδηγεί σε πλήρη εξαθλίωση των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στη Στάση Εργασίας (12.00 μ.μ. ως το τέλος του ωραρίου) αύριο ΤΡΙΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 και στις Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας-Συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν, στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 1.00 το μεσημέρι και στη Θεσσαλονίκη, στο άγαλμα του Βενιζέλου, την ίδια ώρα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
(12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
στις 1.00 μ.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑ
και στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

δημοσίευσε ...