Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Το κρεσέντο υποσχέσεων συνεχίζεται αμείωτα από τον δήμαρχο Πειραιά

Ο δήμαρχος Πειραιά συνεχίζει να επενδύει στην υποσχεσιολογία και τα μεγάλα λόγια, εκμεταλλευόμενος την απελπισία των συναδέλφων που βλέπουν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους.

Στην δημαρχοκεντρική εκπομπή του «τα παράπονα σας στο δήμαρχο» στο Κανάλι 1 του Πειραιά απαντώντας σε ερωτήσεις δημοτών, δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να υποσχεθεί ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μη  χάσει κανένας τη δουλειά του, επίσης πρόσθεσε ότι «χωρίς τη δημοτική αστυνομία ο δήμος Πειραιά θα μείνει ανάπηρος».
«Σχολικοί Φύλακες και Δημοτικοί Αστυνόμοι προσέφεραν τα μέγιστα για τη φύλαξη των σχολικών κτηρίων και για την πάταξη του παραεμπορίου αντίστοιχα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και με το παραπάνω, για να μην χάσει κανείς τη δουλειά του. Το εννοώ! Είναι απολύτως απαραίτητοι στο Δήμο Πειραιά, είναι οικογενειάρχες, προσελήφθησαν με νόμιμο τρόπο και με νόμιμο τρόπο επένδυσαν για τα όνειρα των παιδιών τους. Ασφαλώς, αν θέλουν κάποια παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας να πάνε στην Ελληνική Αστυνομία, να πάνε. Ο Δήμος Πειραιά, χωρίς Δημοτική Αστυνομία, θα είναι ανάπηρος Δήμος. Όπως και χωρίς φύλακες όχι μόνο σχολικών κτηρίων, αλλά όλων των κτηρίων», δήλωσε.

Θυμόμαστε όμως πολύ καλά ότι τα ίδια και χειρότερα έταζε στους συναδέλφους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και τελικά ...τους έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Πρέπει να ξέρει ο κ. δήμαρχος ότι ανάπηρους και στην εντατική βάζει τους εργαζόμενους, την τοπική αυτοδιοίκηση και το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, η νεοφιλελεύθερη πολιτική των μνημονίων της συγκυβέρνησης Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ που και ο ίδιος υποστηρίζει.

Επίσης πρέπει να γνωρίζει ότι όσο και χειραγωγημένες να είναι οι ηγεσίες των σωματείων του δήμου Πειραιά, οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν την τύχη της ζωή τους στα δικά τους χέρια και μέσα από τον μαζικό - ενωτικό αγώνα του συνόλου των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης να ανατρέψουν σχέδια και πολιτικές που τους καταστρέφουν τη ζωή και μετατρέπουν τις υπηρεσίες των δήμων σε ακριβά εμπορεύματα για τους δημότες.   

"Timeo Danaos et dona ferentes"

 
  





δημοσίευσε ...