Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Στο βωμό του κέρδους δίνει τους παιδικούς σταθμούς ο κ. Πατούλης .... ;

Σε απευθείας ανάθεση προχωρά ο δήμαρχος κ. Πατούλης τι και αν λέει το ελεγκτικό συνέδριο ότι είναι παράνομες η απευθείας ανάθεση τι και αν κατήγγειλε ο Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης κ Ρακιτζής τις φάμπρικες του δήμου Αμαρουσίου, τίποτε δεν τον σταματά.
Βουρ λοιπόν στο κέρδος και τις πελατειακές σχέσεις.

Άλλωστε «μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος» όπως λέει και θυμόσοφος λαός μας .
 Προφανώς και επιθυμεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατουλης ,να ενεργοποίηση μια ΚΟΙΝΣΕΠ (Κοινωνική συνεταιριστική Επιχείρηση ) που έχει , και να βάλει τα … «μαρουσιωτακια» να δουλέψουν όπως είθισται να λέει.  
Η συνταγή είναι απλή : παίρνεις την Κούλα την Θωμη κ,τ,λ και από συμβασιούχες που ήσαν τους κάνεις κοντζαμ επιχειρηματίες .Θα έχουν την δικιά τους ΚΟΙΝΣΕΠ, αλλά και ο Γιάννης (συνταξιούχος πρώην συνάδελφος εκτελών χρέη άμισθη συμβούλου) μπορεί να βοηθήσει.
Τώρα εάν θα μένει «ένα τίποτα» στους εργαζόμενους χωρίς εργασιακά δικαιώματα …δεν βαριέσαι ποιος ασχολείται τώρα.
Όσο για ένσημα και ασφαλιστικές εισφορές μάθαμε ότι δεν τα πληρώνει ποτέ και φτάσαμε να χρωστάει ο όμιλος Δήμου Αμαρουσίου 50εκατομυρια ευρώ στο ΙΚΑ , τα οποία καλείται να τα πληρώσει ο Μαρουσιωτης πολίτης.
Καταργείται στην ουσία ο ρόλος όλων αυτών των Κοινωνικών Δομών, αλλά και ο κοινωνικός ρόλος της ίδιας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος είναι να προσφέρει στήριξη και βοήθεια στις κατηγορίες πολιτών που το έχουν ανάγκη. Γινόμαστε πλέον μάρτυρες ενός πολύ επικίνδυνου και σε καμία περίπτωση τίμιου «παιχνιδιού» με άμεσα θύματα τους ωφελούμενους (γονείς, παιδιά, γέροντες) και τους εργαζόμενους των Κοινωνικών δομών.


Καμία Κοινωνική Δομή σε ιδιώτες
Δημόσιες και Δωρεάν Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων για όλους τους πολίτες
Επαρκής χρηματοδότηση για την σωστή λειτουργία όλων των Δομών

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

 http://anejartitikinisi.blogspot.gr/

δημοσίευσε ...