Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Σύσκεψη μελών Δ.Σ Συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας

Μετά την σύσκεψη μελών των Δ.Σ των Συλλόγων – Μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Περιφέρεια Αττικής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10.00 το πρωί στα Γραφεία της Ομοσπονδίας, σύσκεψη μελών των Δ.Σ των Συλλόγων – Μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Κεντρική Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει :
           Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την πραγματοποίηση ΣΥΣΚΕΨΗΣ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Νομοί Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής).

          Η ΣΥΣΚΕΨΗ θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1).

Βασικό αντικείμενο της ΣΥΣΚΕΨΗΣ θα είναι η ενημέρωση των συνδικαλιστικών στελεχών στην Μακεδονία και ο προγραμματισμός δράσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το επόμενο χρονικό διάστημα για να καταργηθεί στην πράξη το νέο βάρβαρο μνημόνιο της απερχόμενης νεομνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. που συνεχίζει τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές κατεδάφισης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, την εκποίηση του πλούτου και της χώρας και την φοροληστεία σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους και την αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου μπροστά στη νέα επίθεση της συγκυβέρνησης και της τρόικα στους εργαζόμενους στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όλοι μαζί δυναμικά και ενωτικά να ακυρώσουμε στην πράξη κάθε προσπάθεια εφαρμογής των νέων μνημονιακών μέτρων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει αποφασισμένη μαζί με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους υπόλοιπους στο Δημόσιο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια με τους καθημερινούς αγώνες και την αντίστασή μας, έτσι και τώρα, να ακυρώσουμε στην πράξη την εφαρμογή των νέων μνημονιακών μέτρων και πολιτικών που για μια ακόμη φορά στόχο έχουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, την περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων των εργαζομένων, τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.

δημοσίευσε ...