Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Εκλογές Σωματείου : Η "γκρίζα" προπαγάνδα και οι εκφοβισμοί δεν πέρασαν!!!




Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα για την εκλογή μελών του διοικητικού συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, κατάφερε με την υποστήριξη των συναδέλφων, να αναδειχθεί δεύτερη δύναμη με πολύ μικρή διαφορά από τους … «ενιαίους».
Μέσα από μια εκλογική αναμέτρηση παρωδία που έντρομη είχε στήσει η απερχόμενη ηγεσία του σωματείου φοβούμενη του αποτελέσματος, η ΕΛ. ΑΓ. ΕΚ. κατάφερε και βγήκε όρθια και με την γροθιά υψωμένη.

Οι μηχανισμοί της «γκρίζας» προπαγάνδας που στήθηκαν εναντίον μας καθώς και οι παράνομες και αντικαταστατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, τόσο κατά την περίοδο πριν τις εκλογές, όσο και την ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης, δεν μας λύγισαν. Αντίθετα, μας πείσμωσαν και μας δυνάμωσαν.

Κάναμε την θέληση των συναδέλφων μας για εκλογές και αλλαγή του «στημένου» σκηνικού του Σωματείου πράξη, όταν η απερχόμενη ηγεσία του διοικητικού συμβουλίου γινόταν με τις ενέργειές της τροχοπέδη αναβολής των εκλογών.

Η υπέρβαση των συναδέλφων μας να ξεπεράσουν απειλές, φόβους και εκβιαστικά διλλήματα που καθημερινά «βομβαρδίζονταν», είναι η παρακαταθήκη για το μέλλον του Σωματείου μας, αλλά κυρίως είναι η δική μας ευθύνη για ανιδιοτελή, μαχητική και αξιοπρεπής εκπροσώπησή τους.

Ευχαριστούμε θερμά και από καρδιάς όλους όσους μας πίστεψαν και μας εμπιστεύθηκαν.

Αυτοί που ήθελαν την ελεύθερη αγωνιστική έκφραση των εργαζομένων του δήμου Πειραιά φιμωμένη, απέτυχαν οικτρά στο σκοπό τους !!!

Το σύνθημά μας «νικάμε το φόβο, τον φόβο μας να έχουν» έγινε αποδεκτό από μεγάλη μερίδα συναδέλφων, που θέλουν ένα Σωματείο ενεργό, κοντά στους εργαζόμενους, χωρίς αποκλεισμούς και «αδυναμίες».

Το επόμενο χρονικό διάστημα πρέπει να ετοιμαστούμε αγωνιστικά για να αντιμετωπίσουμε τη νέα λαίλαπα που η τρικομματική συγκυβέρνηση σχεδιάζει να εξαπολύσει, αποδεκατίζοντας υπηρεσίες και εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον δημόσιο τομέα.

Μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους αντιμετωπίσουμε και να φέρουμε ελπιδοφόρα αποτελέσματα .
Νικάμε τον φόβο, τον φόβο ΜΑΣ να ΕΧΟΥΝ !!!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013                                     ΕΛ.ΑΓ.ΕΚ

δημοσίευσε ...