Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

17 Γενάρη η ημερίδα της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Εργαζομένων


ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «NOVOTEL»
ΗΜΕΡΙΔΑ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με ομόφωνη απόφασή της την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ειδικότερα κατηγορίες εργαζομένων του κλάδου, αποφάσισε την πραγματοποίηση ΗΜΕΡΙΔΑΣ με θέμα:
«ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στους Ο.Τ.Α. Α΄ ΒΑΘΜΟΥ».
Σκοπός της Ημερίδας είναι η συζήτηση για την αυστηρή εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού και να μπει ένα τέλος στον μακρύ κατάλογο των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων καθώς και στην εγκληματική αδιαφορία κράτους και αιρετών.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, στις 9.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL» (Μιχ. Βόδα 6 – Αθήνα – Τηλ.: 210 8200700), όπου θα προσκληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους εκπρόσωποι των Υπουργείων Εσωτερικών, Εργασίας, του Σ.ΕΠ.Ε., της Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και επιστημονικοί φορείς.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Ημερίδα έχουν τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας, τα εκλεγμένα Μέλη των Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας καθώς επίσης και οι Τεχνικοί Ασφαλείας και οι Γιατροί Εργασίας όπου υπάρχουν.
Για την επιτυχία αυτής της σημαντικής ΗΜΕΡΙΔΑΣ, θεωρούμε αναγκαία την ενεργοποίηση του Συλλόγου σας με την αποστολή ΑΜΕΣΑ συμπληρωμένου του ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που συνημμένα σας στέλνουμε.
«ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!»

δημοσίευσε ...