Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ : οι εργαζόμενοι ξέρουν να απαντούν στην τρομοκρατία των Ματ και των συλλήψεων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την απρόκλητη βία που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σήμερα, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 από τις δυνάμεις καταστολής καθώς και τις συλλήψεις που αδικαιολόγητα έγιναν σε βάρος τους.

 Η τρομοκρατία της συγκυβέρνησης, που με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να αποτρέψει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, δεν μας πτοεί.

Το σύνολο των εργαζομένων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα ξέρει να απαντά αποφασιστικά και ενωμένα σε τέτοιου είδους μεθόδους.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ζητά την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων της σημερινής κινητοποίησης εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που το αίτημά τους ήταν η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και το δικαίωμα στην εργασία.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους ολόκληρο το εργατικό κίνημα που ούτως ή άλλως είναι αποφασισμένο να αποτρέψει τα νέα αντεργατικά μέτρα που σχεδιάζει η μνημονιακή συγκυβέρνηση με την τρόικα και να ανατρέψει την νεοφιλελεύθερη πολιτική που ευθύνεται για την φτώχεια και την εξαθλίωση του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας.        


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...