Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΣΚ-ΟΤΑ : Τα παιδιά μας δεν θα επιτρέψουμε να τα πειράξει κανείς.

Συνάδελφοι

Κανένα στοιχείο για τον αριθμό και για τους  τόπους καταγωγής των παιδιών δεν πρέπει να δώσουν οι υπηρεσίες των δήμων και των παιδικών σταθμών.

Σύμφωνα με τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (άρθρο 214, παράγραφος 2) οι δημοτικές αρχές διασφαλίζουν το δικαίωμα πρόσβασης όλων των δημοτών και κατοίκων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, γλώσσας, φυλετικής ή κοινωνικής ομάδας στην οποία ανήκουν.
Τα φτηνά επιχειρήματα του κ Στυλιανίδη (μετά την κατακραυγή ) πως τάχα θέλουν τα στοιχεία αυτά για στατιστική αποτύπωση δεν πείθουν κανένα.

Η ΑΣΚ-ΟΤΑ από την τελευταία συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου στις  11-9-2012  κάλεσε το Γενικό Συμβούλιο να πάρει μέτρα για να μην τολμήσει η φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να  βγάλει  παιδιά μεταναστών έξω από τους παιδικούς σταθμούς.

Η ΑΣΚ-ΟΤΑ καλεί τους συναδέλφους στους παιδικούς σταθμούς και στις υπηρεσίες των Δήμων , όχι μόνο να μην δώσουν κανένα στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την φασιστική οργάνωση , αλλά να και να πετάξουν έξω από τα γραφεία όποιον τολμήσει να ζητήσει στοιχεία ή ακόμα χειρότερα να ακουμπήσει το χέρι του σε παιδί.

Οι εργαζόμενοι που είναι τα πρώτα θύματα της καπιταλιστικής κρίσης ξέρουν πως ο εχθρός τους και η πηγή των δεινών τους είναι το καπιταλιστικό σύστημα και δεν είναι τα παιδάκια των ταλαιπωρημένων ανθρώπων που είναι και αυτοί θύματα της φτώχειας και των πολέμων που γεννά το σύστημα.

Συνάδελφοι

Ο φασισμός ήταν είναι και θα είναι ορκισμένος εχθρός του εργατικού κινήματος και έτσι θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Χωρίς καμιά ανοχή.

Τα πογκρόμ της φασιστικής οργάνωσης δεν θα επιτρέψουμε να περάσουν.

Η απάντηση του συνδικαλιστικού κινήματος στην Φασιστική πρόκληση θα είναι αμείλικτη .

Δεν υπάρχουν παιδιά κατώτερου θεού.

Τα παιδιά των παιδικών και των βρεφονηπιακών σταθμών ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι φυσικοί τους γονείς είναι και δικά μας παιδιά.

Τα παιδιά μας δεν θα επιτρέψουμε να τα πειράξει κανείς.

Οκτώβριος 2012                                 Α.Σ.Κ – Ο.Τ.Α


Η ανακοίνωση της ΑΣΚ-ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...