Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ : ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

Ανακοίνωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ για την 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012
 
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν και αυτοί ενωτικά, μαζικά και δυναμικά στη νέα 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. που έχει προκηρυχθεί για την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012.
Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν η τρικομματική συγκυβέρνηση και η τρόικα με την ανακοίνωση των νέων «Βάρβαρων» μέτρων ολοκληρώσουν τη πιο σκληρή άδικη και ταξική πολιτική που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε χώρα του κόσμου.
 
Τέτοιες βάρβαρες, αντεργατικές και βίαιες ανατροπές δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν μεμονωμένα και χωρίς τον στόχο της ανατροπής της πολιτικής της συγκυβέρνησης και της τρόικα. Για αυτό έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις.
 
Η συνέχιση της εφαρμογής μιας πολιτικής που καθημερινά οδηγεί τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην φτώχεια και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση είναι ΑΔΙΕΞΟΔΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ μόνο με την συνολική και ενωτική αντίδραση των εργαζομένων θα ανατραπεί.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκτός από τη μαζική συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. και στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη τη χώρα, απευθύνει συνολικά στις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων έκκληση και συγχρόνως κάλεσμα για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και με κεντρικό σύνθημα «ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ» να γίνουμε ο καθημερινός τους εφιάλτης.

                 ΟΛΟΙ στις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ των ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
               ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των Ο.Τ.Α. στις 10.30 το πρωί
             στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ- ΚΑΡΟΛΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος            Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος   Γιάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...