Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Δικιά τους η κρίση ..., Ξεσηκωμός η λύση !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 
Στους Συλλόγους - μέλη της για το παλλαϊκό εργατικό συλλαλητήριο που πραγματοποιούν συνδικάτα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 στις 6.00 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.  

ΠΑΛΑΪΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 – 6.00 μ.μ.
ΑΘΗΝΑ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν μαζικά στο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που θα πραγματοποιήσουν Σωματεία και Ομοσπονδίες του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, στις 6.00 το απόγευμα, στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Η επιτυχία και η μαζική παρουσία των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων και των νέων σε κάθε αγωνιστική δράση και παρέμβαση είναι υπόθεση και του δικού μας κλάδου.

Οργανώνουμε με κάθε τρόπο, σε κάθε Δήμο, τους χώρους αντίστασης των εργαζομένων και της κοινωνίας.  O στόχος μας για τη μετατροπή κάθε Δημαρχείου σε κέντρο αντίστασης όλης της κοινωνίας είναι πλέον εφικτός.

Ο αγώνας μας είναι ανυποχώρητος, διαρκής και πολύμορφος και στόχος μας δεν είναι απλώς να μην ψηφιστούν άλλα να μην κατατεθούν καθόλου τα μέτρα.

Για την επιτυχία των αγώνων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κλιμάκωση, ο συντονισμός και η καθολική συμμετοχή μας στους πανεργατικούς αγώνες.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

   Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
 Θέμης Μπαλασόπουλος    Γιάννης Τσούνης

 

δημοσίευσε ...