Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Χωρίς τα μέλη της Αυτόνομης Παρέμβασης η ΑΔΕΔΥ στον Βενιζέλο για τα «ευχαριστήρια»

Δήλωση της Δέσποινας Σπανού και του Γιώργου Χαρίση σχετικά με τη συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Βενιζέλο.

Τα μέλη της Αυτόνομης Παρέμβασης στην Ε/Ε της ΑΔΕΔΥ, Δέσποινα Σπανού και Γιώργος Χαρίσης αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην αντιπροσωπεία της, που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο.

Θεωρούμε προσβολή προς τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, η κυβέρνηση, στην οποία είναι βασικός στυλοβάτης ο κ. Βενιζέλος, να τους ντύνει "χακί" και η ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος να συζητάει μαζί του, εκτός αν ήθελαν να λάβουν και τα συγχαρητήρια τους από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την προκλητική απόφασή της σχετικά με τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.

Αποτελεί επίσης πρόκληση προς το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ να ευχαριστεί τον κ. Βενιζέλο για την συμβολή του στην εκταμίευση και καταβολή του εφάπαξ, όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι είναι ο αρχιμάστορας του κουρέματος των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και της δραματικής μείωσης των μισθών και των συντάξεων.

δημοσίευσε ...