Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: πιάστηκαν οι μεγαλοφοφυγάδες δημοτικοί υπάλληλοι

Εκλογικό επίδομα ; …αμ δε !!!

Επιτέλους μετά από χρόνια μελετών, προσπαθειών, ατέλειωτων συσκέψεων και εκατομμύρια ευρώ πεταμένα σε συμβούλους του μνημονιακού κράτους άρχισαν να αποδίδουν  πλέον τα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής  και ο κάθε μεγαλοφοροφυγάς θα πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί πια να κοροϊδεύει την κοινωνία και το εθνοσωτήριο κράτος των προθύμων.

Μετά από εγκύκλιο του μεγάλου μαΐστρου, και εφαρμογή της από τον έφορο της ΔΟΥ Καλλιθέας, ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ το εκλογικό επίδομα των υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας (που κακώς δέχτηκαν να δουλέψουν στις προηγούμενες εκλογές).

Μετά από ενάμιση χρόνο εδέησαν  οι  αρμόδιες αρχές (εξαντλώντας όλη τη γραφειοκρατία)  να αποστείλουν το ένταλμα πληρωμής στη ΔΟΥ Καλλιθέας  η οποία έπρεπε να το πιστώσει στο Δήμο για να εκταμιεύσει το ποσό (το τρομερό  ποσό των 48.000ευρώ).

Τότε όμως επενέβη ο μέγας έφορος και εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις μνημονιακές επιταγές ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ, ναι ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ, το ποσό αυτό. Απαιτεί δε να του δοθούν οι καταστάσεις των δικαιούχων εργαζομένων, να ελέγξει ποιοι από αυτούς έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές για να ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ το ποσό που δικαιούται ο κάθε υπάλληλος.

Η διαδικασία μας ενημέρωσε ότι μπορεί να διαρκέσει 2 μήνες μέχρι να ελέγξει και τους 200 δικαιούχους !!!
Άξιος ο μισθός του!

Τώρα πλέον η κοινωνία είναι σίγουρη ότι επιτέλους πιάστηκαν τα κρυφά μεγάλα εισοδήματα και δεν θα φοροδιαφεύγει πια κανένας κατέχοντας.

 ... η ΠΟΕ-ΔΟΥ ακούει;

Έγραψε ο Μάριος...!

δημοσίευσε ...